Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az első szerelemhez semmi sem fogható?
Úgy értem, hogy ha komoly, hosszú kapcsolat volt és igazán szerette az ember a másikat, akkor Sosem fogja újra átélni mással olyan intenzíven, még akkor sem, ha az exet már egyáltalán nem tudná szeretni?
Nem tudom, mennyire volt érthető, de nem tudtam máshogy megfogalmazni. :)
így leírva szép dolog
egy havercsajt nemrég dobta ki a pasija, mondván, hogy nem olyan, mint az előző barátnője.. hm.. milyen kis bókmester, igaz? fél év után.. de legalább nem a másik lány nevén szólította
ha az ember szerelmes, és ez kapcsolatban van, az jó, és jó emlékként vésődik be.. ezt elvenni nem szabad.. de valamiért vége volt az első kapcsolatnak is, nem? akkor annyira mégsem volt jó..
emlékszem a volt barátnőimre és mosolyt csalnak az arcomra.. de nem érdekel, szerelmes vagyok, méghozzá a páromba...
ha össze akarod hasonlítani a kapcsolataidat, már rég rossz az egész..
Annyiban igaz, hogy az semmi nem fogható hozzá, hogy egyik igazi nagy szerelemhez sem fogható semmi, ha több van az ember életében.
Annyiban nem igaz, hogy olyan intenzíven már nem élhetjük át mással.
Minden nagy szerelem felejthetetlen, egyedi és megismételhetetlen. De hogy melyiket éljük meg a legszebbnek, a legintenzívebbnek, a legjobbnak, stb., arra már nincs szabály. Lehet, hogy az elsőt, vagy a másodikat, vagy a harmadikat.
Engem például a második szerelmem érintett meg mélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!