Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, vissza akarom kapni. Mit tegyek a 2 közül?
Figyelt kérdés
4 hónap után elhagyott barátnőm, annak ellenére, hogy 3 hónapig minden jó volt, szerettük egymást. A szakítás oka, hogy nem szerelmes és ezért megromlott a kapcsolat. Feladni még nem akarom és nem tudom, úgyhogy a "hagyd a francba" válaszokat most nem kérném. Szakítás óta beszéltünk párszor, most egy pár napja nem. Melyik verzió lehet hatásosabb, ha továbbra sem keresem egy jó ideig, vagy ha holnap fogom magam, elmegyek hozzá egy csokor rózsa kíséretében, odaadom, azt mondom neki, hogy hiányzik és nem tudom elfelejteni, adok neki 1 puszit, majd eljövök?2014. szept. 28. 21:28
1/3 anonim válasza:
Márpedig ha nem szerelmes, azzal te nem fogsz tudni mit kezdeni, ugyanis nem erőszakolhatod rá az érzelmeket a másikra ha az nem érzi.
Hagyd őt, vagy magától kell érezze vagy nem fogja......ne alázd meg magad, fogadd el, hogy neki nem te vagy a nagy Ő, majd lesz olyan fiú akivel boldog leszel :)
2/3 anonim válasza:
papucs lvl 10 :D hát figyi vonzalmat kell benne ébresztened nem lekenyerezned, ja am nekem is volt ilyen hát így alakult ennyi, nem tudja mit hagyott ki, ennyi, nem kell siránkozni, tudom szar mert szarul döntött de ha a fent említetteket teszed attól még nem lesz szerelmes, a hiányod által talán rájön hogy hiányzol neki de ha zaklatod folyamat akkor csak púp leszel a hátán, ha szereted hagyd elmenni és lehet visszajön, ez elég közhelyes tudom de ez a megoldás, ha meg nem jön vissza akkor majd lesz más, ne légy önző, ő per pillanat nem érezné jól magát ebben a kapcsolatban, hagyd menni hogy jó legyen neki :) és sok sikert a jövőben :) 20f
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is erre jutok talán, hogy hagyni kell..a probléma az, hogy voltam már szerelmes párszor, de ilyet még nem éreztem, mint vele...:(
Ráadásul a kapcsolatunk alatt nagyon jól megvoltunk, és ő is tettekkel is bizonyította, hogy szeret, nem csak szavakkal...aztán hirtelen jött a nagy váltás...harmadik fél nincs, ez 100%!
2014. szept. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!