Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm, de vissza akarom hódítani! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy velem egy gyárban dolgozó 28 éves nővel. Nagyon beleszerettem és sok mindent megtettem neki (pl főztem vele). Minden nap láttuk egymást és szabadnapokon is mindíg együtt voltunk. Romantikus tipus vagyok és nagyon ki is mutattam neki,hogy szeretem,de később megtudtam,hogy ez neki nem jön be ezért visszább is vettem,de hiába 2 hónap után elhagyott :( Már 2 hete vége van és most tartunk ott,hogy már szóba állunk egymással. Azt hittem túlvagyok rajta,de nem, még mindig szeretem és újra akarom kezdeni vele! Elkezdtem gyúrni és vagányabbul viselkedni,mert meg akarok változni (nem csak miatta,hanem magamért is),hogy szeressen! Mit tegyek még,hogy visszaszerezem? Vagy hagyjam ?2010. márc. 13. 18:35
1/10 anonim válasza:
"mert meg akarok változni (nem csak miatta,hanem magamért is),hogy szeressen!"
Hmm..azért akarsz hogy szeressen. te is leirtad.
2/10 anonim válasza:
Hát ha 28 éves nőt a gyúrással és "vagánykodással" akarsz visszaszerezni :S Ha nem szeret, nem fog beléd szeretni azért, mert vastagabb a karod. Próbáld meghódítani, mint amikor udvarolsz, de ha nemet mond, akkor keress mást.
3/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd,más kedvéért pedig ne változz meg!
4/10 anonim válasza:
Te fiatalabb vagy nála? Hány éves vagy? Mivel indokolta a csaj, hogy elhagy?
5/10 anonim válasza:
attól, hogy vagányabbul viselkedsz úgy gondolod, hogy visszakapod? hmm.. nemtudom. nem mondta meg miért hagy el? mert úgy könnyebb lenne mit kezdeni a helyzettel, talán.
6/10 A kérdező kommentje:
Azért hagyottt el mert azt mondta nem illünk össze,mert én túl romantikus vagyok ő meg a vagányokat szereti :S
2010. márc. 14. 18:38
7/10 anonim válasza:
Van egy csomó csaj aki meg a romantikus fiúkat szereti. Alapjában nem tudsz megváltozni. Keress inkább olyat, aki olyannak szeret amilyen vagy. Szerintem kevesebb a romantikus fiú, én ezt sajnálom.
8/10 anonim válasza:
A csaj nem szeret, nem szerelmes Beléd. Ha valaki szerelmes, akkor nem azt nézi, hogy az adott illetővel összeillik-e, csak vele akar lenni. Gyökeresen szerintem se tudsz megváltozni. Amúgy meg lehet valaki egyszerre vagány és romantikus is. Ez nem feltétlenül 2 külön típus.
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan hihetsz nekem, 29 éves nő vagyok, és ezt a "nem illünk össze" szöveget olyannak mondtam, akibe nem voltam szerelmes. Most is olyannal vagyok, akivel objektív szempontból nem illünk össze, pl. nagy a korkülönbség, stb. stb. és tudod most nem érdekel.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért volt a kapcsolatunk 1. hónapja olyan jó? Miért mondta,hogy nem is hitte volna,hogy ennyire megfog szeretni? Miért mondta,hogy akár hozzám is jönne feleségül?...stb Nem e lehetséges,hogy az volt a baj,hogy túlságosan sokat voltunk együtt(Majdnem minden nap)? Vagy azért,mert túlságosan "kinyaltam a seggét"?
2010. márc. 18. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!