Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt lehet kilábalni egy szerelmi csalódásból?
Figyelt kérdés
Én már fél éve padlón vagyok, nem érdekel már semmi, nem értem minek élek, nincs rossz életem csak éppem értelem nélküli. Dolgozom, eszek, alszok, sportolok, szórakozok de nincs értelme az egésznek, csak vagyok. Céltalan minden, úgy érzem nincs Isten, nincs túlvilág, a bűnösök nem bűnhődnek meg és az ártatlanok nem kapnak jutalmat, csak vagyunk értelem nélkül. Nem tudom mit tegyek, ő volt az igazi ezt érzem. Nem adom még fel, ismerkedek, teszem a kötelességem de már sok jóra nem számítok.2014. szept. 28. 14:05
1/6 anonim válasza:
Mindenkinél más, de hagyd abba az önsajnálatot, mert tapasztalatból mondom, hogy attól nem lesz jobb. Lépj túl rajta és őrizd meg az emlékét, de ne a múltban élj! Hajrá! 32N
2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem önsajnálat. Nagyon rossz és értelmetlen nélküle minden...
2014. szept. 28. 14:13
4/6 anonim válasza:
Akkor, ha nem reménytelen, akkor próbáld meg visszaszerezni és lépj a tettek mezejére, de ne légy depressziós, azzal nem lesz jobb a kisugárzásod. 32N
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom a tanácsadók közül ki vesztette már el a szerelmét... csak azok adjanak tanácsot akik már igen, a többiek csak sablon buta szöveget tudnak nyomni.
Olyan ez a mint a nyílt combcsonttörés, akinek nem volt az nem is érti milyen rossz.
2014. szept. 28. 14:29
6/6 anonim válasza:
Kétszer is én adtam tanácsot és vesztettem el a szerelmemet, nem sablon szöveg, bármennyire is annak érzed most. Az egyiken több, mint 1 év volt, hogy túltettem magam, míg a másikon kb. 9-10 hónap, de mindegyiknél 1 közös volt, hogy úgy tudtam túltenni magam, hogy eltereltem a figyelmemet és nem sajnáltam önmagam, mert mindennek célja volt. 32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!