Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek van igénye párvála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek van igénye párválasztás terén?

Figyelt kérdés
Engem mindig kritizálnak itt hogy nem kellene válogatósnak lennem. Pedig sosem jönnék össze egy bunkó, magára nem adó, igénytelen férfival.
2014. szept. 27. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Akkor egyedül maradsz ha te sem vagy egy hercegnő.
2014. szept. 27. 16:26
 2/7 Költőnő? ***** válasza:
Az igény mennyisége és milyensége a nem mindegy.
2014. szept. 27. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Definiáld a "bunkó, magára nem adó, igénytelen férfi"-t. Mindenkire rá lehet húzni mindenféle címkét.
2014. szept. 27. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:

#1 Nem erről volt szó.

Kérdező, mindenkinek van. És az igények kellenek is, csak átesni a ló túloldalára nem szabad.

2014. szept. 27. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel és még hozzá tenném hogy ezek nem nagy igények szerintem. Persze ez attól is függ mit takar a magára nem adó stb jelző. Ha egy tök átlag kinézetű kedves pasit akkor ez tök rendben van ha azt hogy ki kell legyen flancolva minden nap akkor már a paci túloldala.
2014. szept. 27. 16:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Átlagos pasira gondoltam, aki azért ad a külsejére.
2014. szept. 27. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek nincsenek igényei, az igénytelenség :)
2014. szept. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!