Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandoan ver a párom mit tegyek?
3 évig tartott a kapcsolatom borzaszto volt vert nem foglalkpzptt velem minden szőrnyüségen túl mentem ..
Megismerkedtem a mostani párommal 1 éve vagyunk együtt az elején jó volt minden ..de az utobbi hónapokba nagyon megszokot verni volt hogy eltörte az állkapcsomat meg leszakadt a dobhártyám a földön rugdosot ..de én hülye voltam/vagyok hogy nem léptem piti dolgokért bánt hogy elmegyek iskolába vagy kések a találkozoról 5 percet meg ilyen apró dolgok miatt persze minden pofon/verés után jönn a duma "nagyon sajnálom nem fordul elő soha többet "
De én nagyon szeretem megbolonditot az életem szerelme..
Én viszont gyereket szeretnék már
Pazatoltam az életemet már eleget..de ő nem szeretne tőlem egyáltalan és én ezt nem fogom birni sokáig ... De nem tudom elhagyni mert nem engrdi ha kimondom hogy vége agyon ver...szo szerint nem tudok megszabadulni tőle.
Szarbol fossba mentem..
Mit tegyek?
18 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!