Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 évig tartott a kapcsolatom borzaszto volt vert nem foglalkpzptt velem minden szőrnyüségen túl mentem ..

Megismerkedtem a mostani párommal 1 éve vagyunk együtt az elején jó volt minden ..de az utobbi hónapokba nagyon megszokot verni volt hogy eltörte az állkapcsomat meg leszakadt a dobhártyám a földön rugdosot ..de én hülye voltam/vagyok hogy nem léptem piti dolgokért bánt hogy elmegyek iskolába vagy kések a találkozoról 5 percet meg ilyen apró dolgok miatt persze minden pofon/verés után jönn a duma "nagyon sajnálom nem fordul elő soha többet "

De én nagyon szeretem megbolonditot az életem szerelme..

Én viszont gyereket szeretnék már

Pazatoltam az életemet már eleget..de ő nem szeretne tőlem egyáltalan és én ezt nem fogom birni sokáig ... De nem tudom elhagyni mert nem engrdi ha kimondom hogy vége agyon ver...szo szerint nem tudok megszabadulni tőle.

Szarbol fossba mentem..

Mit tegyek?

18 éves vagyok

2014. szept. 27. 10:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok csak 23 eves,es au ilyen embertol gyerekem is van. de en sem mertem lepni,ehez igen batorsag kell. nekem azt mondta hogy o fog elhagyni 4 nap mulva de ugy fog elmenni hogy szetveri az arcom. en nyugtatnam de nem megy. ez most olyan ha en nem is akarom elhagyni,de o igen akkor is en jarok rosszul. es en nem merek mar hozza szolni de mindig az van hogy en idegesitem fel. meg azon van a bunyo hogy nem o volt az elso ferfi az eletemben. en tavolsagtartast se merek bevalalni mert ha leviszem a gyereket vagy a kutyaim itt lesz,azt nem fogja a borton erdekelni. tavolsagtartas? megol neki megeri a borton az en halalomert,ezt o is megmondta. en akkor mernem feljelenteni ha egybol innen bilincsbe verik ,es nem engedik ki egy par evig .
2015. febr. 26. 15:04
 22/22 anonim válasza:
elozo vagyok. az az igazsag,hogy nagyon nehez lepes az elso,aki rettegesben van. de erdemes mielobb lepni. hat en 5 eve vagyok a parommal,amugy 2 eve tart a terror de meg mindig felek lepni,pedig tudom ha nem lepek a 2 eves gyerekem elott fog megolni csupan azert mert fuggo (bio fuvet sziv) es ha nincs minden az eszebe jutt.
2015. febr. 26. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!