Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 évig tartott a kapcsolatom borzaszto volt vert nem foglalkpzptt velem minden szőrnyüségen túl mentem ..

Megismerkedtem a mostani párommal 1 éve vagyunk együtt az elején jó volt minden ..de az utobbi hónapokba nagyon megszokot verni volt hogy eltörte az állkapcsomat meg leszakadt a dobhártyám a földön rugdosot ..de én hülye voltam/vagyok hogy nem léptem piti dolgokért bánt hogy elmegyek iskolába vagy kések a találkozoról 5 percet meg ilyen apró dolgok miatt persze minden pofon/verés után jönn a duma "nagyon sajnálom nem fordul elő soha többet "

De én nagyon szeretem megbolonditot az életem szerelme..

Én viszont gyereket szeretnék már

Pazatoltam az életemet már eleget..de ő nem szeretne tőlem egyáltalan és én ezt nem fogom birni sokáig ... De nem tudom elhagyni mert nem engrdi ha kimondom hogy vége agyon ver...szo szerint nem tudok megszabadulni tőle.

Szarbol fossba mentem..

Mit tegyek?

18 éves vagyok

2014. szept. 27. 10:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem hallgatsz a szüleidre?? Ők biztosan okkal nem támogatják a kapcsolatot, ergó, ezen el lehetne gondolkodni!

És te élvezed ezt a kapcsolatot úgy őszintén, hogy még mindig ebben vagy benne?

Az ilyen emberek, akik egyszer is megütnek egy nőt, soha nem fognak megváltozni, és a sajnálatkérésük pedig semmit sem ér. Hisz, ha megtette egyszer, megteszi máskor is, csak idő kérdése.

2014. szept. 27. 10:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te szereted, viszont ő nem tisztel téged! Ez jobb már nem lesz, csak rosszabb. A céljaitok, családképetek, jövőképeitek sem egyeznek... Tudom, ilyenkor hiába beszélnek az embernek - én is évek óta egy rossz kapcsolatban vagyok, csak legalább nem vernek (pár pofont leszámítva, de azt úgymond visszakaptam). Mégis azt mondom hagyd el, ha ver, jelentsd fel, ennél jobb tanácsot nem lehet ebben a helyzetben adni.
2014. szept. 27. 10:55
 13/22 A kérdező kommentje:

A gyerek témárol meg annyit hogy orvosrol orvosra jártam és amikor ott tartotunk hogy oké benyögte hogy neki nem kell.

Hát ő csak magával foglalkozik hogy neki mi a jó

A pénzel a kocsiával meg a ku*váival..

Hülyének néz teljesen.

És szép és jó amiket irtok de nem lehet elhagyni szó szerint.

Ő ugy gondolja hogy egy biztos pont vagyok az életébe

2014. szept. 27. 10:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát így röviden:

-A szeretből sok mindent elvisel az ember, kiviszi az ágytálat, hajnal kettőkor kocsiba ül és érte megy a másiknak. De azért nem szabad lemenni kutyába.

Oké, szeresd a párod, de önmagadat is, és önmagadat első sorban, mert addig amíg neked magadnak nincs egy tartásod, nem is fogsz tudni szeretni igazán, csak így csüngeni.

-18 évesen nem a gyerek témáról kéne gondolkozni, hanem felelősségteljesen magalapozni az életedet (és a későbbi gyeerekét). Előtte mondjuk dolgozni kéne kb. 3-4 évet, hogy legyen honnan GYESre menni, nem? Meg úgy egyáltalán élni a fiatalok életét.

-Tényleg ez az ember az, akinek szülni akarsz? Hogy verje a gyereket is? Ezt nem gondolhatod komolyan.

-A pasit hagyd ott, és kérj távoltartásit. Mert szükség lesz rá, utánnad fog jönni. Mondd el a szüleidnek, és ha teheted költözz el, ne add meg a címet olyannak, aki visszamondja az exnek.

-Szerintem keress egy pszcihológust, és mondd el neki, hogy sorra abúzív kapcsolatokban kötsz ki és ragadsz benne, tárjátok fel a lélektani okokat, és keressetek valami pozítív megoldást.

Négy-öt év múlva biztos háttérrel élő, boldog családanya lehetsz, de ezt elő kell készíteni, nem úgy működik, hogy potyogtatunk pár gyereket, aztán várjuk a csodát.

2014. szept. 27. 11:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

És nem gyanús, hogy a szüleidnek igaza van? Az ilyen agresszív barmokat, mint amilyennel te is jársz mérföldekről ki lehet szúrni.

Neked meg van két választásod:

A.) Teszel valamit a pasas ellen, pl. bocsánatot és segítséget kérsz a szüleidtől és bepattogtok a rendőrségre megérdeklődni, hogy mit lehet/érdemes tenni (valószínűleg feljelentést és távoltartási végzést kérni). Könnyű testi sértés, súlyos testi sértés, fenyegetés...

B.) Tűrsz, aztán előfordulhat, hogy agyon ver vagy leszúr.

Azt kellene felfogni, hogy ez a pasas nem szeret téged. Ez csak azt szereti, hogy valaki főz rá, mossa a gatyáit és szexel vele. Sőt, te sem szereteted ezt a pasast. Te valami idealizált álomképet szeretsz, amit sikerült kivetítened erre az ürgére.

A 14. válaszadó pszichológusos és gyerekvállalásos tanácsait egy az egyben támogatom. Olvasd el őket még egyszer!

2014. szept. 27. 11:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerencsédre szigotitották a törvénykönyvet az ehhez hasonlókra is kitértek benne. Ha látható sérülésed keletkezik ne szólj senkinek elmész dokihoz látleletet vesz ha van több alkalom is go rendőrség.

Az h te mért vagy odáig érte csernus leirta a könyvében. Nem szereted csak valami történt a multadban amitől ...

2014. szept. 27. 11:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
14-essel teljesen egyetértek. Kérdező el lehet hagyni ezt a pasi és el is kell. Komolyan egy ilyen alaknak akarnál szülni? Te nem vagy eszednél!
2014. szept. 27. 11:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van..

Fényezi magát hogy nála jobbat nem kapok.

2014. szept. 27. 11:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt ugyan mondhatja, ha nem igaz.
2014. szept. 27. 12:00
 20/22 anonim ***** válasza:

erre én már nem tudok mit mondani...

jöttök itt a sok kifogással,hogy mennyire rosszul bánik velem meg ver stb. de mégis vele vagy,mert neked ez kell,ilyen típus vagy,áldozat típus,mazoista

egyszer majd úgy megver hogy nem kelsz fel többet

szokták mondani aki hülye az haljon meg,hát te az vagy ha még egyszer találkozol vele

2014. szept. 27. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!