Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandoan ver a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 évig tartott a kapcsolatom borzaszto volt vert nem foglalkpzptt velem minden szőrnyüségen túl mentem ..

Megismerkedtem a mostani párommal 1 éve vagyunk együtt az elején jó volt minden ..de az utobbi hónapokba nagyon megszokot verni volt hogy eltörte az állkapcsomat meg leszakadt a dobhártyám a földön rugdosot ..de én hülye voltam/vagyok hogy nem léptem piti dolgokért bánt hogy elmegyek iskolába vagy kések a találkozoról 5 percet meg ilyen apró dolgok miatt persze minden pofon/verés után jönn a duma "nagyon sajnálom nem fordul elő soha többet "

De én nagyon szeretem megbolonditot az életem szerelme..

Én viszont gyereket szeretnék már

Pazatoltam az életemet már eleget..de ő nem szeretne tőlem egyáltalan és én ezt nem fogom birni sokáig ... De nem tudom elhagyni mert nem engrdi ha kimondom hogy vége agyon ver...szo szerint nem tudok megszabadulni tőle.

Szarbol fossba mentem..

Mit tegyek?

18 éves vagyok

2014. szept. 27. 10:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy normális...Vess magadra és tűrd tovább ha neked ez így jó és még mindig ilyennel vagy együtt!
2014. szept. 27. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs,költözz el,ha meg zaklat,rendőrség,feljelentés,nem is értem,eddig miért türted! ennyi az egész!
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha ennyire buta vagy, akkor meg is érdemled.
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megver menj el kórházba, ott leírják a sérüléseidet egy jelentésbe, azzal pedig menj a rendőrségre, jelentsd fel és mondd, hogy azonnal szeretnél távoltartási végzést!
2014. szept. 27. 10:35
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
szerinted mit tegyél te agyhalott ???
2014. szept. 27. 10:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agyhalott...az is baj ha valaki szeret valakit ?! De várom a következő alkalmat és lépek
2014. szept. 27. 10:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Cseberből vederbe. :(

Nagyon sajnálom, ami veled történt, de:

1.: mi értelme volt a 3 éves kapcsolatodnak? Vert??? És ez a kapcsolat tartott 3 évig? Mi az oka, hogy vele maradtál? Miért nem mentél a rendőrségre? Talán élvezted, hogy megaláz téged?

2.: a mostaninak is mi értelme? Ver megaláz a "barátod". És még te szeretnél gyereket? Ahhoz előbb egy normális pasi kéne. Csak nincs ott minden áldott másodpercben melletted, ilyenkor jobb lenne ha elmennél a rendőrségre feljelentenéd, és vége a rémálomnak.

3.: A szüleid mit szólnak mindezekhez, hogy még ők sem tettek semmi lépést az ügy jobbítása érdekében?

Legyen egy kis tartásod magadhoz, légy erős, menj a rendőrségre, utána pszichológushoz (feldolgozni a traumákat).

2014. szept. 27. 10:39
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Remélm következő alkalommal úgy megver hogy már nem tudsz majd lépni hogy lehet egy embernek ennyi esze ?
2014. szept. 27. 10:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Végén még megol...

Hagyd ott a picsbe.

2014. szept. 27. 10:41
 10/22 A kérdező kommentje:

A szüleimnek egy szót sem szóltam..mert ismerem őket hogy milyenek..

Egyébként nem támogatják ezt a kapcsolatot.

2014. szept. 27. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!