Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel a hozzáállással sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a hozzáállással sosem lesz fiúm?

Figyelt kérdés
Számomra fontos hogy egy fiúnak, akivel összejövök a szülei legyenek hasonló anyagi helyzetbe, mint az én szüleim. Egy szegényebb fiúval már jártam és rosszak voltak a tapasztalataim. Az is fontos hogy jól öltözködjön, ne járjon szakadt, igénytelen, régimódi ruhákba, legyen hűséges, kedves, megértő.
2014. szept. 25. 16:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Legalább megkíméled őket a felszínes idióta félfogadótól.
2014. szept. 25. 16:39
 22/25 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, itt ha egy lány/nő ilyet állít egyből anyagias k@rvának titulálják. Erre készülj fel.

Én részben megértelek, nekem is okozott már a különböző végzettség/anyagi helyzet problémát a kapcsolatban. És igen szerintem is a szülei színvonala számít hisz azt teszi valaki magáévá az lesz neki a természetes, mindenféle rosszindulat, helyezkedés nélkül. Az én családomnak természetes a nyaralás, síelés imádtunk járni volt, hogy szüleim hívták az akkori párom is, vagy én akartam hogy kettesben kimenjünk, erre megsértődött, hogy én hülye minek vágok fel a pénzel neki nem volt így nem tanult meg síelni. Én hülye meg azt hittem örülni fog neki (fizettem volna)...

Számomra az öltözködés nem mérvadó (kivéve ha páwás arra nincs bocsánat vagy mentség) de kinek mi. Szerintem ott nézed el, hogy emberfüggő ezeket a különbségeket hogyan kezelik, tehát lehet olyan személyiség aki pl az csinálja mint az én exem hogy kisebbségi komplexust okoz neki a tény, hogy a csaja képzettebb (na ilyen kapcsolatot soha többet, gyorsan véget is vetettem neki), de lehet az is hogy teljesen jól tudná kezelni és rendben lennétek. Meg azt se felejtsd el, hogy a gazdasági helyzete egy családnak sem állandó, a szerencse forgandó.

2014. szept. 25. 16:50
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó te megérted mire írtam a dolgokat.
2014. szept. 25. 16:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Megértem, bár az egyetértés csak részleges. Amint láthatod nem aratott osztatlan sikert, nem tudom hogy irigység vagy különböző vélemény miatt lettem-e lepontozva nem is számít igazán. Én leírtam a tapasztalataim. Továbbra is úgy gondolom, hogy elsősorban az embereken múlik, hogyan kezelik.
2014. szept. 25. 17:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne aggódj Kérdező, biztosan találsz magadnak fiút, hisz a fiúk között is szép számmal van ugyanolyan sznob, mint amilyen Te vagy.

Szüleid pénzével egyenlőre ne kérkedj, nem szép dolog más tollával ékeskedni.

Az öltözet meg néha nagyon trükkös tud ám lenni, ahogy a mondások is tartják:

1., nem a ruha teszi az embert

2., a látszat néha csal

2014. szept. 25. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!