Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel a hozzáállással sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a hozzáállással sosem lesz fiúm?

Figyelt kérdés
Számomra fontos hogy egy fiúnak, akivel összejövök a szülei legyenek hasonló anyagi helyzetbe, mint az én szüleim. Egy szegényebb fiúval már jártam és rosszak voltak a tapasztalataim. Az is fontos hogy jól öltözködjön, ne járjon szakadt, igénytelen, régimódi ruhákba, legyen hűséges, kedves, megértő.
2014. szept. 25. 16:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha ez neked annyira fontos akkor légszíves mond el te mit tettél le az asztalra ? Mennyit dolgoztál az életedben :)?
2014. szept. 25. 16:30
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyébként az Orwelli rémálom valóra válik...
2014. szept. 25. 16:30
 13/25 A kérdező kommentje:
Hazudik aki azt állítja hogy ez számára nem fontos.
2014. szept. 25. 16:32
 14/25 Költőnő? ***** válasza:

Hányok az ilyen emberektől. És nem; nem mki ilyen újgazdag sznob, mint te... Van olyan, aki így van vele, h neki ugyan van, de másban nem a dagadt bukszát keresi.

Különösen szánalmas h nem is te vagy tehetős, hanem a szüleid.

2014. szept. 25. 16:32
 15/25 anonim ***** válasza:

"Aki eleve szegényebb annak látszik az öltözékén is."

Ezzel nem értek egyet.Sok olyan ismerősöm van,aki nem úgy öltözik és jóval több pénze van az átlagnál és olyanok is vannak a környezetemben,akik divatosan öltözködnek,de az csak a felszín,mert nemhogy félretett forintjuk sincsen máról holnapra élnek.

2014. szept. 25. 16:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak provokál a kérdező....ne foglalkozzatok vele :)
2014. szept. 25. 16:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is a hozzáállásoddal van gond mert : "ne járjon szakadt, igénytelen, régimódi ruhákba, legyen hűséges, kedves, megértő." ez valahol logikus, bár egyéni döntés kinek milyen a stílusa. A Gond a pici agyad felfogóképességével van és ezzel : " a szülei legyenek hasonló anyagi helyzetbe, mint az én szüleim." Gondolom még csak nagykorú se vagy és nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal, és sírsz anyunak vagy apunak mert az iphone 5s-ed már nem menő kell a iphone 6 plus.
2014. szept. 25. 16:36
 18/25 A kérdező kommentje:
Én a dagadt bukszát keresem, de egy szegényebb fiúval akkor sem jönnék össze még egyszer.
2014. szept. 25. 16:36
 19/25 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a dagadt bukszát keresem.
2014. szept. 25. 16:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Képzeld, nekem 0%-ban számít bele, hogy kinek mennyi pénze van. Ne magadból indulj ki légyszíves.
2014. szept. 25. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!