Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek le lehet szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le lehet szerelem nélkül az életet? Úgy, hogy az embernek soha nem volt kapcsolata nővel?

Figyelt kérdés
20 év felettiek válaszát várom főként, akár fiúk, lányok.
2010. jan. 20. 22:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ja és még valami: leélni le lehet az életet, de MEGélni nem. Ha pedig csak vegetálsz, annyi erővel öngyilkos is lehetsz, mert sok értelme nincs úgy az életnek. Öngyilkosnak lenni viszont gyávaság, ha már tényleg öngyilkos akar valaki lenni, essen el 'harcban', tegyen fel mindent egy lapra, és akkor rájön, hogy nem is kell az az öngyi.:)
2010. jan. 21. 09:14
 22/32 anonim ***** válasza:

Te vagy a "Mért gáz, ha 27 évesen még szűz vagyok" cimű világsláger előadója is???

Nyilván le lehet élni, de ha ennyire foglalkoztat akkor ezek szerint tégd zavar a legjobban.

2010. jan. 21. 09:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha napirendre térnél a lúzerséged fölött és békésen élnéd az életed, lehet hogy el sem tudnád kerülni a kínálkozó lehetőségeket. Persze, ha egyáltalán észreveszed azokat.
2010. jan. 21. 09:42
 24/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szól, persze, hogy zavar. És egyáltalán nem vagyok vallásos, nem szándékozok az lenni. Vágyai szerintem mindenkinek vallanak, de a a vágyaink szétzúzódnak a kegyetlen valóságtól. Társkeresőkön is szoktam ismerkedni, de már becsaptak, ezért gondoltam azt, hogy nekem ez a rendeltetésem, hogy becsapott kisember vagyok, akit mindenki csak kihasznál. Ma már más a világ, nem éppen a visszahúzódó fiúkra hajtanak a lányok, de ezt már azt hiszem leírtam. Aki meg szelíd az igazából nem találja a párját, és csak elmélkedik a nőkről mint Woody Allen a filmjeiben. Másrészt ha megszeretek valakit, akkor nem tudok továbblépni, és volt, hogy 6 évig nem tudtam elfelejteni egy lányt, most meg abban a helyzetben vagyok, hogy két éve nem tudok elfelejteni egy lányt, és nem gondolok másra. Persze ismerkedem társkeresőn, de mi értelme, maximum 5 találkoozót él meg a dolog, aztán azt mondja a lány, hogy mások az igényei, pedig én kedves, őszinte, megértő, megbízható vagyok. Na vajon miért utasítanak el? Nyilván azért, mert más külsejűt keresnek, vagy még az is lehet belsőleg keresnek mást.
2010. jan. 21. 12:06
 25/32 anonim ***** válasza:

Szerinted kit nem csaptak még be társkeresőn? Az ott levő emberek egy része kamu. Ez benne van a pakliban. Már megint kevered a szezont a fazonnal, a visszahúzódó nem egyenlő a mulyával, a szelíd sem a lúzerral. Szelíd egy kutya legyen, hogy ne harapja meg a gázóraleolvasót, egy férfi legyen udvarias, és figyelmes. A külsőddel nyilván nincs gond, mert akkor nem találkozna veled senki, de a jellemeddel annál inkább. A kedvesség egy randi során nem érdem, hanem alap. Az pedig, hogy valaki mennyire őszinte, megértő, és megbízható, nem 5 találkozó alatt derül ki, minimum hónapok kellenek hozzá. Egyébként ezek szintén alapdolgok, nem csak a szerelemben, hanem minden emberi kapcsolatban. Ha sosem volt párkapcsolatod azokkal a lányokkal, akikről évekig ábrándoztál, akkor nem lehettél beléjük szerelmes. Ha azt hiszed, hogy igen, akkor megrekedtél egy 12 éves érzelmi színvonalán. Amit te érzel, az vágy a szerelemre, és birtoklási vágy. A hasonló ízlés, és műveltségi szint csak egy nagyon kis szelete a körnek, a szerelem az együtt töltött mindennapokról szól. Hogy használnak ki, ha sosem volt még barátnőd? Kihasználás például az, ha veszel valakinek egy lakást, de ő lelép a postással. Az nem, ha meghívsz valakit egy teára, de ennek ellenére az a büdös ká mégsem akar veled járni, mert nem jössz be neki. Mások az igényei? Valószínűleg unalmas vagy, nyavalygós, és fantáziátlan. Próbálsz kitalálni olyan programokat, amik érdekelhetik a lányokat, vagy nálad egy randi úgy néz ki, hogy beültök valahová, és lököd a sódert magadról, esetleg nagy kegyesen kérdezgetsz róla is? A nők menekülnek az olyan pasiktól, akikre nem lehet számítani, és önzők. Tudod, sem pótmamák, sem pszichológusok nem vagyunk

Ja, és Woody Allennek – kisember ide, vagy oda - a filmjeiben mindig volt nője, de élőben is megvolt neki fél New York. Ez a filmes dolog is csak egy újabb példa arra, hogy nem összességében látod az életet, hanem csak kimazsolázod az elméletednek megfelelő dolgokat, a többiről meg nem vagy hajlandó tudomást venni.

2010. jan. 21. 18:41
 26/32 anonim ***** válasza:
„… általában azt hiszik, hogy az ember esélyeit többé-kevésbé a megjelenés határozza meg, hogy szép-e vagy csúnya az arca, hogy milyen az alakja, dús haja van-e vagy kopasz. Tévedés. A hangon múlik minden.” (Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége)
2010. jan. 22. 10:27
 27/32 A kérdező kommentje:
Nos annyit fűznék hozza, hogy pont attól félek, hogy a lányok azért utasítanak vissza, mert külsőleg nem tetszem nekik. Nem vagyok elégedett magammal, és ez kihatással van az életemre, nehezíti az ismerkedést. Volt már egy-két randim, és a kritika mindig az volt, hogy nem udvaroltam nekik, nem szerveztem a programokat. Nos, ugye egy nő elvárja, hogy irányítsák, ez így volt az őskorban is. Én a találkozók végén mindig azt várom, hogy mondja a lány, milyen jó volt velem, milyen kedves vagyok, és szeretne még velem találkozni. Előfordult már többször a találkozókon, hogy szívesen közeledtem volna, de akkor megszólalt bennem egy hang mi van akkor, ha ő ezt nem akarja, akkor lehet, hogy kapok két pofont. Valamiért félek a másik emberhez közeledni, nem tudok olyan nyitott lenni egy társaságban, egy ismeretelnnel, mint itthon.
2010. jan. 22. 20:04
 28/32 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkább valami tanfolyamon ismerkednél? Az sok mindenkinek bevált már.
2010. jan. 25. 09:35
 29/32 A kérdező kommentje:
Egyelőre fent vagyok szinte az összes társkeresőn, már volt akitől kaptam is levelet, tavaly elég sokat kaptam, de kapcsolat nem alakult ki egyikből sem. Bár a tanfolyam is jó lehet, még nem tudom.
2010. jan. 25. 09:59
 30/32 anonim ***** válasza:
A társkeresőről kattanj le. Az nem neked való.
2010. jan. 26. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!