Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le lehet szerelem nélkül az életet? Úgy, hogy az embernek soha nem volt kapcsolata nővel?
Figyelt kérdés
20 év felettiek válaszát várom főként, akár fiúk, lányok.2010. jan. 20. 22:42
11/32 anonim válasza:
ezt én is éreztem azért kérdeztem a kérdezőtől,hogy nem akar-e pap leni?
12/32 anonim válasza:
Szerintem le lehet, csak nagyon rossz. 24 éves vagyok és még soha nem voltam szerelmes. A szexben nem vagyok már kezdő, de profi sem. De már lesz*rom az egészet.
13/32 anonim válasza:
20 vagyok és voltam már szerelmes, csak viszonzatlanul. nemtudom melyik rosszabb, ha vágyom rá hogy legyen valakim, vagy ha teljesen érdektelenül élem le az életem szerelem és a másik nem iránti vágy nélkül. én az előbbiben élek, csak vágyak jutnak, és próbálok tenni azért hogy jusson más is, de egyelőre... csak a remény marad
14/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem szeretnék pap lenni, mert nem tudnék úgy élni. Voltam már többször szerelmes, de ezek mind plátói szerelmek voltak, és nagyon fájtak. Azért tettem fel a kérdést, mert ugyan érdekelnek a nők, de tudom, hogy nincs hozzámvaló lány, mivel nem iszom, nem dohányzom, nem is füvezek, nem járok discoba, nem vagyok celeb, nem vagyok kemény gyerek, nem vagyok izmos. A mai lányok viszont erre hajtanak, mivel én nem vagyok ilyen, ezért úgy gondolom az a rendeltetésem, hogy egyedül éljek, ami nem könnyű. A legnagyobb problémám az, hogy az a lány, akit szerettem volna, aki hasonló volt mentalitásban, gondolkodásmódban, családhoz való viszonyában, interperszonális kapcsolataiban. Szerette az irodalmat, a zenét, a művészeteket, nem volt ő sem bulizós. De mivel ő nem szeret nem hiszem, hogy másvalakinek kellenék a fentebb leírtak miatt. Egyébként 27 éves vagyok.
2010. jan. 20. 23:18
15/32 anonim válasza:
Ha vallásos vagy, márpedig legyél pap! Ha meg nem akarsz, az azt jelenti, hogy nem adtad fel a reményt. Tehát kicsit áltatsz bennünket is! Kovácsolj a szükségből erényt! Nem azt mondom, hogy menj párkapcsolati terapeutának...
Ezer más módja is van:)
17/32 anonim válasza:
Most komolyan, nekem is gyanús az ilyen, mert számos másvonzalmú érzett már plátói szerelmet nő iránt!! Ha ez ennyiben maradegy FÉRFINÉL, az érdekes...
18/32 anonim válasza:
ezzel szerintem sokan vannak így. én is szeretem a zenét, két hangszeren tanulok is, imádom a természetet, kirándulásokat, a színházat, filmeket, táncot, szeretek nyelveket tanulni, futni, úszni, teniszezni, síelni, utazgatni, ugyanakkor sokszor focit nézek, szeretem az autókat, a bulikat és szeretek pókerezni. mégsem találok olyan embert, aki ezekben partner lenne. ez van, szerintem el lehet viselni, mert széles az érdeklődési köröd, kipótolod valami mással. de az tuti, hogy nem egy ideális helyzet. 33/n.
19/32 anonim válasza:
Egy csomó olyan párkapcsolatban élő pasi van, aki nem iszik, és nem celeb. Még csak nem is jóképűek, viszont társai tudnak lenni egy nőnek. Kicsit unalmas, hogy naponta felteszel egy ilyen kérdést, és nem látod be, hogy benned van a hiba. Ha te azt gondolod a nőkről, hogy mind üresfejű, és a celebekre hajt, akkor vagy meleg vagy, vagy lenézed a nőket, de minimum korlátolt. Nézz már körül egy kicsit a környezetedben lévő párkapcsolatokban: anyukád, a rokonaid, a szomszédaid mind celebekre nyomulnak, vagy békésen élnek a kissé pocakos, kopaszodó Józsival, akivel el lehet menni egy színházba, be tud kötni egy mosógépet, megmasszírozza a feleség vállát, ha az fáradtan jön haza a munkából, gondoskodik a családról, stb? Neked nem azért nincs nőd, mert nem vagy celeb, hanem mert egy önző, irigy, önsajnáltató kis .... vagy, aki birtokolni akarna egy szexbombát, de arra meg nem hajlandó, hogy egy kölcsönösségen alapuló kapcsolatban társ legyen, és férfi. Próbálj meg felnőni, és észrevenni, hogy nem menő pasikból, és k.rvákból áll a világ, hanem van egy 95%-nyi csendes többség, aki éli a maga kis életét.
20/32 anonim válasza:
Előttem szóló, ezt nagyon szépen megmondtad, tök jó! Kérdezőnek pedig: annyit tennék hozzá, hogy minthogy a férfiak is imádják ha a nőnek jó alakja van, a nők is ugyanúgy szeretik, ha a férfinek szép teste van, és bizony nem mellékes szempont ez sem... Úgyhogy ha nincs nőd, építs magadnak egy olyan testet, nem lazsálással, hanem kemény munkával, amivel eredményesebben tudsz köztük érvényesülni, ha már a belső hozzáállásod nem adatott meg hozzá, legalább kívülről hass úgy, mint aki nem lúzer, és akkor sokkal több esélyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!