Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen odáig vagyok pár anime karakterért. Hogy lehet ebből a "szerelemből" kigyógyulni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 22:37
21/24 anonim válasza:
és ki monta hogy azt hisszük fiu? tök mindegy fiu vagy lány nincs ki mind a négy kereke biztos még nem b.szottt hülye elmebeteg
22/24 anonim válasza:
Az a baj hogy a kérdező se a korát, se hogy van-e barátja/barátnője, se az emberekhez való viszonyát, se a nemét nem írta le mert azért valljuk be nem mind1 h tizen vagy negyven évesen van ez a problémája. Olyan 18-20 éves korig sztem nem annyira vészes a dolog. Amíg érik az ember addig nem akkora gond ez, de ha felnőtt fejjel is ez van még akkor tényleg ajánlott lenne egy pszichológust meglátogatni. Vagy megpróbálhatod egyedül legyőzni. Lehetséges hogy szerelmi csalódások is közrejátszhattak ha már idősebb vagy. Közeli barátaid csak vannak, ők biztos tudnának segíteni, hameg nem, menj el Sakuraconra vagy Animeconra és meglásd sok hasonló ember könnyebben segíthet ;) Felmehetsz esetleg animecon fórumjára és ott is meg tudod kérdezni és rájössz h nem vagy egyedül ilyenekkel de a legtöbben kinőnek ebből :)
23/24 anonim válasza:
Majd ha találkozol egy "hús-vér" pasival vagy csajjal majd gyorsan háttérbe szorul ez az anime szerelem :D
24/24 anonim válasza:
Jaj,oylan gonoszak vagytok!Kérdező,szerintem ne törödj senkivel:)Ez most pont olyan dolog,mint amikor valaki beleszeret egy sztárba :S Na,az sem sokkal jóbb.Főleg ez a mai Sp örület,nem nagyon nézem a hazai viva csatornát csak ritkán,de komolyan akárhányszor odakapcsolok csak SP megy :/!!!És lent az üzenőcsikon, "Sp Szeretlek!"Szörnyűűű.Hát akkor erről ennyit.Jó lenne ha ellátogatnál egy ilyen Animcon-ra,hátha ott találsz valakit.Még én is elmennék egy ilyenre,lehetséges hogy találnék egy joképű amine karakter hasonmást :D :P Sok szerencsét,amugy nem árulod el hogy kit/kiket kedvelsz?Kiváncsi lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!