Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen odáig vagyok pár anime karakterért. Hogy lehet ebből a "szerelemből" kigyógyulni?
"ilyen idealizált személyiségekhez vonzódik az ember, azért mert a valós személyek között csak "hibásakat" talál.."
Mert marhára torzan látod a világot. Mert neked azok a kitalált alakok a tökéletesek, azok a viszonyítási alapok. Nem olyan szörnyű a helyzet, mint amilyennek leírod, csak Te viszonyítod rossz alaphoz az embereket.
Már ne is haragudj, de az emberek többségében én legalábbis nem csak a hibát látom, mint te. Nem a sok hiba között kell megtalálnom a kevés jót. ÉS valóban, minden ember "hibás", de pont ezek a hibák tesznek minket egyedivé. Legtöbb esetben ezeket a dolgokat ("hibákat") nagyon is lehet szeretni.
Ja, csak hogy ha neked az a hiba, hogy ő húsvér ember, és nem egy rajzolt valami... hogy nem egy nyávogó hangon sikítozó pedomorf, aránytalan testű rajz, akkor sajnálom, de pszichológiai eset vagy.
Ááááá már a falra megyek ettől..
Ti mikor nőtök már fel?
Először is: honnan szedi mindenki automatikusan, hogy a kérdező fiú? :P
Másrészt meg, hát öh, szóval én is voltam még meglett huszonévesen is oda és vissza animékért, de nem a szereplőkért, és nem úgy, hogy szerelmes lettem volna beléjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!