Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hogy sose lesz már párkapcsolatom? L/23
A mai huszonévesek között szerintem nem sok van olyan :-)
Akkor csak lehet sok a kétségbeesett fiatal lány a mai világban...
Itt is a kérdezővel van gond. Csak az én környezetemben iszonyatosan sok értelmes, intelligens, művelt, kedves férfi van 18 és 25 év közötti korral, aki semmi másra nem vágyik, csak egy aranyos barátnőre. Soha nincs szerencséjük, mert a drága hölgyek ezerszer inkább egy bunkó, nagypofájű hülyegyereket választanak, mint őket. Az a nő aki pedig állítása szerint normális férfit keres gyakorlatilag az egzisztenciát is számonkéri, ami egyetemista férfiak esetében még nem nagyon van, hiába lesz belőle mérnök, vagy orvos.
Nekem az a személyes véleményem, hogy az a fiatal nő, aki nem talál magának normális társat, az ássa el magát baromi mélyre, mert ezek szerint iszonyatosan felszínes és a szőke herceget várja fekete BMW-ben, és nem lehet az igényeinek megfelelni.
"rövidebb kapcsolataim voltak"
Nem értem, mi a problémád.
legalább eggyel összefeküdhettél volna :-o :-)
vagy annyira rövid volt hogy else jutottatok az ágyig?
pedig a pasi biztos benne lett volna
utána másképp gondolkodnál :-) :-o :-D :-)
# 15
Szivembol szoltal testver.
aki azt írta hogy rajtad múlik, kivel jössz össze, igazad van. nem másokat kell hibáztatni hanem fejleszteni az embereismereteden. bárki hazudhat, de ha semmit se teszel elene, ugyanilyen rossz marad.
és annak is igaza van aki azt írja hogy benned van a hiba. rengeteg normális srácot lehet találni, eleve több férfi van magyarországon, és több köztük a fiatal egyedülálló, és ők próbálkoznak. aki ma nő létére nem talál férfit, az valószínűleg egy álmodozó/aszociális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!