Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy hogy soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy hogy soha nem leszek elég jó egy férfinak sem?

Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szőröstestű kövér pasi megismerne pest megyéből.
2014. szept. 24. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Bocs, de kedvesnek és megértőnek lenni nagyon kevés, ha kicsit is jobb minőségű férfira vágysz, sőt jobb csajtól pont azt nem várhatjuk el, hogy stiklieinket tűrje (megértő legyen).

Nálam könnyed kapcsolatnál is elvárás volt, hogy a csaj legyen ápolt, csinos, kellemes társ szabadidős programokhoz, társaságban felvállalható. Komolyabb kapcsolatnál már számított a csaj kulturáltsága, jelleme is. Feleség választásnál meg már néztem iskolázottságát, családi hátterét és egészségét is.

2014. szept. 24. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Na az ilyen emberektől mentsen meg az ég!

2014. szept. 24. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 te elég felszínes vagy, már neharagudj..

Kérdező: én is így érzem, pedig van párom... Szívás az önbizalomhiány :( én is küzdök vele, nem tudom mit lehet tenni ellene :(

2014. szept. 24. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Hanyszor irod meg ki ezt a kerdest? Ettol aztan tenyleg jobb leszel..
2014. szept. 24. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!