Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiú azt mondja nem bírja a plázacicákat, ri**ket, akkor egy rendes, normális, tisztességes lány miért nem kell neki?

Figyelt kérdés
Ez a fiú azzal a szöveggel koptatott le hogy én túl jó vagyok hozzá.
2014. szept. 23. 08:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem arról van szó, hogy ha te nem vagy plázacica, akkor már TUTI, 1000% bejössz neki, kérdés és ellentmondás nélkül, főleg, ha még csúnya sem vagy. Ahhoz azért kicsit több kell, hogy a másik ember tetsszen.

És gondolom élőben nem érezte a szikrát, azt a pluszt, amiért veled lenne. A szöveg valóban sablonos, én is hallottam/alkalmaztam már korábban. Semmit sem jelent. Itt emberekről és jellemekről, személyiségekről van szó, nem plázacicákról és tisztességes, normális, rendes lányokról. Ha ő úgy érezte, nem te vagy az igazi, a személyiséged nem tetszett meg neki élőben annyira, mint kellett volna, még mindig ez a legjobb lépés részéről, minthogy áltasson, és megjátssza magát. Legalábbis szerintem.

21/l

2014. szept. 23. 09:14
 12/16 csabika1971 ***** válasza:
Hiába vagy esetlegesen szép, van valami ami miatt neki mégsem jössz be. Ezért adta elő azt a tré lekoptatási dumát, mert az őszintét nem merte a szemedbe mondani.
2014. szept. 23. 09:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan mint én akkor kitörölheted a segged a képeiddel.

Nem arról van szó, h nem érdekel a külső meg nem akarom játszani a nagy "én nem vagyok felszínes" c egyént, de nekem vokt már olyan sokszor, h a tali előtt rojtosra vertem a farkam a képeire aztán meg amikor találkoztunk olyan egy unszimpatikus embernek találtam, h majdnem elhánytam magam....

Szal valszeg nem jöttél be neki.

2014. szept. 23. 09:29
 14/16 Spilerke ***** válasza:
Egyszerűen nem jössz be neki ezzel a szöveggel akart lekoppintani. Lehet valaki a világszépe, ha a személye nem jön be a másiknak az ilyen lányok, akiknek a külseje igen vonzó, de a személye már nem annyira mondjuk a másik fél nem tud vele elképzelni egy kapcsolatot akkor ilyen, csak a szexre jó, és ez a lányoknál is így van.
2014. szept. 23. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A "túl jó vagy hozzám" legtöbbször csak egy sima lekoptatós szöveg mindenféle tartalom nélkül. Azért ezzel jönnek, mert nem akarnak megbántani, így inkább ezt mondják, mint az igazat.

A "rendes, tisztességes lány" sok fiú szemében unalmas, ezenkívül prűdnek tartják őket, olyan lányt pedig nem szeretnének maguk mellé, akivel nem lehet egy élvezeteset szexelni. Még ha valójában nem vagy prűd, akkor is ez jöhet le nekik rólad, ha túl visszahúzódó vagy.

2014. szept. 23. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:
unalmas vagy, ennyi.
2014. szept. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!