Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire nem szeretem a kötöttséget?
egyesre ne figyelj, kicsit hülye
de abban igaza van hogy ez normális. hisz csak 18 vagy. ilyen korban nem érdemes nagyon lekötni magadat mert később megbánhatod hogy elvesztegetted az időd. nem azt mondom hogy szakíts a barátnőddel és menj k*rvázni (nem szószerint k*rvázni). de jobb ha reálisan nézitek mindketten a kapcsolatotokat. az első szerelem ritkán lesz az utolsó is
én is azt írtam hogy ritka.
mikor ennyi idős voltam nekem is volt egy hosszú kapcsolatom (több mint 3 év) úgyhogy azt hiszem nyugodtan okoskodhatok egy kicsit:)
a barátnő nem zavar abban hogy úgy élj mint más fiatal. járjatok el egymás nélkül bulizni, legyenek külön barátaitok is, saját életetek és akkor nem fogod azt érezni hogy lekötöd magad. nálunk bevált. nem maradtunk le semmiről és mégis együtt voltunk
Nem is alszotok együtt nagyon, tehát ez még diákszerelem...
Sajnálatból ne legyél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!