Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jo otlet lenne igy? Bov lent.
Figyelt kérdés
szoval van egy lany akit tavaly ota ismerek es jo baratok is vagyunk.Idokozben viszont beleszerettem de tul keson mondtam el neki es osszejott a volt pasijaval:(Azota is meg baratok vagyunk mondjuk neha mond meg csinal egy par dolgot amit szerintem egy kapcsolatban levo ember nem tenne de mindegy.A lenyeg az hogy egyszer eszembejutot hogy tavaly volt a golyabal is es akkor mar ismertuk egymast sott a bal elotti par napban voltunk a "legjobban osszemelegedve" es en ugy dontottem hogy ott mondom el neki hogy szeretem de nem sikerult mert ahanyszor odamentem mindig elvittek a baratnoi szoval ott se sikerult.Azutan valo heten meg ossze is jott a volt pasijaval es azon goldolkoztam el valamek nap hogy nem e azert jott ossze a sraccal hogy kicsit piszkaljon meg hogy ha akarnek tole valamit akkor kapcsoljak ra meg ilyesmik.Szerintetek ez lehetseges vagy csak egy hulye elkepzeles.Elore is koszonom.2010. jan. 20. 14:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehetséges.Próbálj meg minnél többet megtudni a dologról,és cselekedj!
2/3 anonim válasza:
miert nem vagy oszinte? a lanyok 99% a szereti azt ha megmondod azt amit gondolsz. neha kicsit szarul sulhet el mikor olyat mondasz ami megbantja de akkoris rajon kesobb h nem bantasbol mondtad. mond ki mit gondolsz errol az egeszrol es mond meg mit erzel. nema gyereknek anyja se erti a szavat. tudod.
3/3 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólókkal, mondd meg neki, sose lehet tudni. Az is benne lehet a pakliban, hogy azért jött össze volt barátjával, mert nagyon egyedül érezte magát, a srác meg udvarolt neki. Sokszor hallottam már olyan történetet, hogy 1 lány nem tudott 1 kapcsolatból szabadulni, ami már régóta haldoklott, mert nem akart magára maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!