Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez jo otlet? Bov lent.

Figyelt kérdés
Egy lannyal mar reg ota jo baratok vagyunk es en beleszerettem de pechemre ujra osszejott a volt baratjaval es megbeszeltuk hogy maradjunk baratok.De en nem nagyon tudom elfelejteni mert egy suliba jarunk es minden nap talakozok vele.De par baratom azt mondta hogy hadjam beken ne nyomuljak ra es jojjek ossze egy lannyal addig is hogy teljen az ido es ha majd szetvalnak akkor meg probalkozzak nala ujra.Szerintetek jo otlet lenne?Elore is koszonom.15/F
2010. jan. 1. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát...jó de szntem ne gyere össze más lánnyal addig se,mert ha szakítasz vele és mással jársz akkor össze töröd a szívét.vagy pl beleszeretsz.nem tom szerintem várj télleg
2010. jan. 1. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztem várj, de NE GYERE ÖSSZE MÁSIK LÁNNYAL!

Max.akk ha már biztos h nem érdekled a "kiszemeltet" és ha már te is kiszerettél belőle!

2010. jan. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!