Nagyon szeretnek egy kismacskat, de vajon nem rossz otlet egy lakasban tartani szegenyt?
Mindig is voltak allataink. GYerekkoromban lakasban cicank, halunk, horcsogunk, papagajunk, majd kertes hazban, kutyank, ozikent, kacsa, amit csak hazi allatkent el lehet kepzelni.
Most az eettarsammal lakasban lakunk, de ugy hianyzik egy kis szoros csaladtag. Szeretnek egy brit rovidszoru kiscicat, ugy tudnam szeretni, de onzonek erzem magam, hisz megsem lehetne kertben, es amig dolgozom egyedul lenne (napi 6 orat).
Mit gondoltok? Tapasztalatok a fajtaval kapcsolatban? Hogy birjak, ha magukra vannak hagyva egy idore? Valaki esetleg lakasban tartja? Nem budos?
Nem nem büdös a cica, pláne, ha macskavécéje van, vagy szilikonos alom, ami szagelszívós.
Nyugodt szívvel tarthatjátok bent:) Ki sem akar majd menni, én kitettem egyszer a cicámat, kicsit ki is merészkedett, aztán tűz vissza az ágyra, többé nem ment ki.
Olyan édesek, mikor télen ülnek az ablakban, és nézik a hóesést.:)
Ismerősömnek van ilyen cicája, borzalmas kedves, elegáns cica. És jól elvan egyedül is.
Szia!
Nekem egy félperzsa cicusom van. Nekem ő az első szobacicám. Ő sincs kiengedve soha, a kutya miatt sem lehetne, meg loptak már el tőlünk ilyen cicust.
Én is szoktam magára hagyni, mikor dolgom van, olyankor alszik. Mielőtt elmennék itthonról próbálok játszani vele egy kicsit. Aztán ha hazaértem megint játszunk. Szóval bírják, ha egyedül hagyod őket néhány órára, max nagyobb örömmel fog eléd szaladni, mikor hazaérsz.:) Engem pl nyafogva vár az ajtóban.:)
Fedett cicawc-je van, nem a legdrágább almot használom, hetente 2szer cserélem le teljesen. Addig csak kiszedem az összecsomósodott darabokat és a kakit. Anyum "érzékeny" a cicaszagra, félt attól, hogy büdös lesz bent. De még ő sem panaszkodik, mert nem érzi.
Jó cicázást majd!:)
Nekünk is brit cicusunk volt itt lakásban, nagyon jól elvolt :) , még fogócskázni is lehetett vele!!
De anyukám sajnos allergiás lett a macska szőrre ezért ismerősünkhöz került kertes házba és úgy durván 2 év után merészkedett ki a kertbe :D addig max a teraszon ücsörgött ha jó idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!