Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon szeretnek egy kismacska...

Nagyon szeretnek egy kismacskat, de vajon nem rossz otlet egy lakasban tartani szegenyt?

Figyelt kérdés

Mindig is voltak allataink. GYerekkoromban lakasban cicank, halunk, horcsogunk, papagajunk, majd kertes hazban, kutyank, ozikent, kacsa, amit csak hazi allatkent el lehet kepzelni.

Most az eettarsammal lakasban lakunk, de ugy hianyzik egy kis szoros csaladtag. Szeretnek egy brit rovidszoru kiscicat, ugy tudnam szeretni, de onzonek erzem magam, hisz megsem lehetne kertben, es amig dolgozom egyedul lenne (napi 6 orat).

Mit gondoltok? Tapasztalatok a fajtaval kapcsolatban? Hogy birjak, ha magukra vannak hagyva egy idore? Valaki esetleg lakasban tartja? Nem budos?

2011. márc. 18. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy már menhely is van olyan, amelyik csak lakásba ad ki macskát. Megelégelték, hogy a kertesbe kiadott macskák nagy része már az első utánérdeklődés idejére elpusztult/elkóborolt, de röviddel később már a többi is.

Igazuk lehet. Az én macskám kijárós testvére is elpusztult pár hónapja (kb. 1 éves korában), az enyém meg köszöni, jól van.

Plusz egyéb állatvédők is annak örülnek, ha a kijárós macskák nem teszik el láb alól a gyakran ritka madarakat. Emiatt van ahol már kötelező a macskákat lakásban tartani.

2011. márc. 19. 01:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Legyen cica ajtó ami csak akkor nyílík ki ha a cica be akar menni.Akkor nem lenne semmi gond,hiszen kinnt is bennt is van és ha elmsz kinnt nem fog unatkozni.
2011. márc. 19. 18:21
 13/13 A kérdező kommentje:
De lakasban lakunk, nem tudom hova kiengedni, ezert is aggodtam.
2011. márc. 20. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!