Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartok minden férfit vonzónak?
Figyelt kérdés
Sokszor nem értem, hogy csak én vagyok ilyen felfogással? Például az exeim még idővel is tetszenek szakitás után, mindegy hogy békésen vagy balhésan váltunk el egymástól, vagy pl. én anno suliba 3-4 fiú miatt is szerettem bejárni, nem csak 1 miatt ugyanigy a munkahelyeimen is...Persze csak titokban ezt ők nem tudták.. Szóval ne úgy értsétek kérlek, hogy egyszerre több vasat tartottam a tűzben, inkább csak ilyen kislányos ábrándozásokban.. Vissza térve a kérdéshez.. Mai napig nem tudom hogy milyen férfi az esetem.. ahol vagyok mindig van valaki aki tetszene.
Barátnőim aztmondták, hogy akikkel én jártam nekik nem az eseteik.. egyik sem.. aztmondják hogy: hát igen, neked mindig is a "furcsa" pasik jöttek be.. Valaki meg magyarázná ezt, mert ameddig nem tudom, biztos hogy nem fogom rátalálni az igazira. :)
nekem is volt ilyen csajom,mindeggy volt neki a kinézet.aztis mondhatnám rá h igénytelen ku rva volt:)de viszont jó mellei voltak nagyok és szépek,meg jóvolt a .....:)
2014. szept. 21. 07:16
12/17 anonim válasza:
Ez a trolloknak egy olyan fajtája ,aki csúnya pasik képein akar röhögni.
2014. szept. 21. 07:20
13/17 anonim válasza:
Szerintem buszke legyel arra hogy ertekelni tudod es vonzodni tudsz szamos szemelyhez. Ez a te kulonleges egyedi erteked! :)
2014. szept. 21. 07:27
14/17 anonim válasza:
Ha majd olyan melód lesz, hogy hivatásos prosti, akkor te bbiztosan jobban fogod élvezni, mint a konkurencia. Majd keress meg.
2014. szept. 21. 08:55
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Természetesen Édesanyám megtanitott arra, hogy ne álljak le minden jött mentel ezért a prostitúciót ki is zárhatjuk. Lehet jobban kikelett volna fejtenem a kérdést de az is lehet, hogy nektek is előbb megkelett volna kérnetek, hogy fejtsem ki bővebben és csak utána látatlanba ócsárolni ha szükségesnek tartjátok. Visszatérve erre ha pl idegenek vesznek körül az utcán nem nézegetem őket.. úgy értettem a kérdést hogy életem során sok féle országban jártam, sok emberrel találkoztam és ezekre mindig azt tudtam mondani, hogy "hmm megint egy újabb érdekes személyiség". Persze érdekel a külső, érdekel a pénz, érdekel más emberek gondolkodás módja, érdekel a beszédjük nem igyénytelen vagyok hanem ember hibákkal és lehet pont ezért szeretnék énis egy társat aki nem tökéletes, mert ha valaki annak hiszi magát az hazudik, és az már egy rossz pont. Várom továbbra is válaszaitokat, és a rosszakaróknak üzenem, hogy nem fáj amit irtok hisz nem is ismertek, belétek látok és szivesen segitek a problémáitokon csak felkell bontani ezt a védekező mechanizmust, bizonyára azért támadtok mert féltek, hogy ha nem ti, akkor más támad rátok. :)
2014. szept. 21. 14:00
16/17 anonim válasza:
Édes istenem... Amúgy meg szerintem ez olyan, hogy normális.
2014. szept. 21. 15:15
17/17 anonim válasza:
Szóval mi nem ismerünk téged, de te belénk látsz. Ez fantörpikus. :) (nem értem hogy miért húzta alá ezt a szót, létező magyar szó. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!