Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartok minden férfit vonzónak?
Sokszor nem értem, hogy csak én vagyok ilyen felfogással? Például az exeim még idővel is tetszenek szakitás után, mindegy hogy békésen vagy balhésan váltunk el egymástól, vagy pl. én anno suliba 3-4 fiú miatt is szerettem bejárni, nem csak 1 miatt ugyanigy a munkahelyeimen is...Persze csak titokban ezt ők nem tudták.. Szóval ne úgy értsétek kérlek, hogy egyszerre több vasat tartottam a tűzben, inkább csak ilyen kislányos ábrándozásokban.. Vissza térve a kérdéshez.. Mai napig nem tudom hogy milyen férfi az esetem.. ahol vagyok mindig van valaki aki tetszene.
Barátnőim aztmondták, hogy akikkel én jártam nekik nem az eseteik.. egyik sem.. aztmondják hogy: hát igen, neked mindig is a "furcsa" pasik jöttek be.. Valaki meg magyarázná ezt, mert ameddig nem tudom, biztos hogy nem fogom rátalálni az igazira. :)
Hát de nem nagyon tudom és ezért tettem fel a kérdést..
Nincs olyan ismerősöm aki ugyanilyen lenne, ez is aggasztó.
Amúgy ha párkapcsolatban élek akkor hűséges vagyok bár magamban akkor is megjegyzem hogy milyen gyönyörű ez a férfi. Leginkább az arcukat nézem.
Valami tudományosabb válasz is érdekelne :):$
Tudományosabb válasz a szerelem-szex-ben ? xD
Amúgy én passzolom a kérdést.
szia hány éves vagy? amugy egy hosszas beszélgetés után lehet tudnék véleményt mondani rólad, meg tanácsot is
bár attól függ merre lax
irj privit ha gondolod :-) puszi szép napot
Nem tudom hogy miért tartasz minden férfit vonzónak, ahogy azt sem hogy miért nem tudsz fogalmazni.
Bár lehet hogy mindkettőre az igénytelenség a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!