Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Mivel bosszulhatom meg?
Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, egy kis p*cs 17 éves semmirekellő divat csírával töltötte a tegnap estét, bevallotta ma de közöltem nincs megbocsájtás és vége. Ötleteket várok mit tegyek. (Én 21 vagyok a lány 20)2014. szept. 20. 22:03
11/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! de nem lesz megbocsájtás sőt semmi. a 17 éves nevét még nem tudom mert nem árulta el de ha megtudom ki tuti beleverem a földbe a fejét. és nem az a gáz hogy egy ilyen p*cssel, bárki más lehetett volna. de akkor is megcsalt! és papolt még 2 napja is hogy örökké szeret meg minden...én meg elhittem.
2014. szept. 20. 22:11
12/22 anonim válasza:
egy fajta módon lehet.
egy hónapon belül virítasz magadnak egy tőle jobb nőt,ezzel demonstrálod,hogy egy percig sem voltál rá utalva és akkora domináns vagy,hogy bármikor találsz magadnak fullos nőt.
13/22 anonim válasza:
Most jön az amcsi filmek kamubarátnős jelenete, és a végén tényleg tiéd lesz a főfőfő cheerlader.
14/22 anonim válasza:
Ne süllyedj le arra a szintre, hogy bosszú. Szerintem te ettől sokkal érettebb és intelligensebb vagy. Sajnálom, ami történt, de találsz magadnak egy sokkal jobb, és hozzád való lányt. Most újra szabad vagy, keress-kutass, élvezd az életet! :)
15/22 anonim válasza:
21 éves vagy,nem gyerek.Ne bosszúld meg.Inkább egy új kapcsolatba fektess energiát és legyél boldog.Az fog neki a legjobban fájni.
16/22 anonim válasza:
küldj róla meztelen képet priviben :D és még pár embernek is
17/22 anonim válasza:
A legnagyobb "bosszú" a közömbösség.Tudom könnyű mondani,de tényleg így van.Ha semleges maradsz és próbálsz mással boldog lenni,sokkal rosszabb lesz neki.Felesleges már foglalkoznod vele,ha nem akarsz tőle semmit.Megcsalt.Annyit sem ér az egész,hogy lesüllyedj a szintjére.
18/22 anonim válasza:
Dobd a csajt,ha egyszer megcsalt...Hallgass rám 40éves vagyok,van tapasztalatom!
A csaj már nem tisztel téged,úgy is irdatlan hogy leszar
19/22 anonim válasza:
Ismered a Trónok Harcát? Victarion halálra verte a nejét aztán a rákoknak adta.. Valami hasonlót találj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!