Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két szexpartner között milyen a viszony általában? Ez több annál? Mit érezhet a fiú?
Van egy fiú, nincs barátnője, nekem sincs barátom.
Korábban kétszer már volt petting és nemrég nálam volt egy hétvégét és akkor le is feküdtünk, nagyon jó volt vele, megbeszéltük,hogy még lesz folytatás. De a városban kézenfogva sétáltunk, csókolóztunk, nagyon sokszor megölelt, puszilgatott,simogatott, nagyon bizalmas dolgokat meséltünk egymásnak... Szexpartnerek között ez normális? Én többet érzek iránta, lehet,hogy beleszeretettem... Vajon ő is? Még sose volt szexpartnerem, úgy képzeltem,hogy az annyi,hogy átmegy,levetkőzik,szex és megy haza... Tévedek? Lehet ebből több is?
Nekem is volt egy éjszakásom, amiből járás lett, szerintem ez is valami olyan. Nincs ezzel semmi baj, legalábbis szerintem. Én úgy voltam vele, hogy találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal, aki elsöprő az ágyban... hát hülye lettem volna nem összejönni vele, nem igaz? :)
Szerintem hagyd alakulni a dolgokat, nyugodtan reménykedj, de ne éld bele magad még! A jelenlegi helyzetben BŐVEN megvan az ok, hogy sokat legyetek együtt, akár nem csak otthon (sőt, ne csak otthon).
nekem is van ilyen :) nem csak szex volt, hanem simogatás, csók, akár utcán is.. mégse jöttünk össze a korkülönbség (meg egyebek) miatt.
de én inkább "erotikus barátnak" nevezem, igazai bizalmasom, és szeretőm
olvasd el Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége c. könyvét, jókat ír ebben erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!