Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Beleszerettem. Fenemód.

Figyelt kérdés

Üdv! Ha esetleg tudtok, légy szíves segítsetek. Van egy lány, akivel már csaknem 4 hónapja ismerjük egymást. Nagyon összemelegedtünk, de amúgy szó szerint. mindennek kezdetén mondta, hogy nemrég jött ki nagyon rosszul egy igen hosszú kapcsolatból. igyekeztem nem sok lenni tehát, de megfelelő képen udvarolni, mozi, délutáni találkák tea mellett, meg ilyesmi. Naponta beszéltünk valami módon (msn, hívtam, sms, személyes találka). Tényleg tök jó volt minden. Utána el kellett utaznom pár napra, mikor visszatértem, nem akart találkozni velem. Vártam szilveszterig, akkor sem akart még egy percre sem, inkább a barátnőihez ment. Elmondtam neki, másnap, hogy ezt eléggé rosszul vettem. Ő erre azt írta, hogy nincsen kész kapcsolatra, mert a volt barátja zaklatja. Elhívott beszélgetni, hogy ne haragudjak rá meg tényleg nem akar elveszteni, mert fontos vagyok neki, és tetszem is neki, "sőt"; viszont nem akar bántani. Elmondtam én is az álláspontomat, hogy nekem nem tesz jót, ha csak barátnak kezelnek a minden után, ráadásul egyik napról a másikra, csak úgy. Nem akarta, hogy vége legyen. Majd történt pár dolog még aznap este. Azóta eltelt két hét, és ma megint előjött a dolog, szinte leharapta a fejem. Próbáltam vele megbeszélni, de igazándiból csak azt hajtogatta, hogy nem akar megbántani, hogy a volt barátja, meg hogy fél a kapcsolatoktól, de szeret velem lógni, meg jó velem minden, de a járás nem fekszik neki. és, hogy nem is zavarom, szeret velem beszélgetni. Bevallottam neki, hogy szerelmes lettem belé. Ekkor elcsendesedett, nem nagyon szólt hozzám, majd még mondtam neki néhány dolgot, és elköszöntem tőle. Mégis mit tegyek? Várjak rá? Hagyjam békén, majd keres ha akar? Vagy mit?! Légyszi mondjatok valamit. Rég nem érzetem ilyet lány iránt. Azt gondolom, mi több már hiszem is, hogy nem csak fellángolás ez bennem, hanem szerelem.

Köszönöm.

2010. jan. 20. 00:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a rendkívül hosszan író lány vagyok ... ha ez vígasztal nálunk is volt olyan időszak, hogy kifejezetten kerültem a jelenlegi párom mert akkor épp vki más tetszett akivel szintén tökjól éreztem magam ... (ez most lehet, hogy csúnyán hangzik de akkoriban féltem a csalódástól nem akartam komoly kapcsolatot csak egy kis szeretetre vágytam de mégsem a jelenlegi páromtól magam sem értettem soha, hogy miért ... egyszerűen akkor még képtelen voltam őt elfogadni úgy egészében. ) De előbb vagy utóbb mindig visszataláltunk egymáshoz ... Ő is megpróbált más lányokkal randizni (mint később kiderült csak azért, hogy ne tűnjön a barátai szemében szánalmasnak, hogy én nyugodtan nézelődök a nagyvilágban ő pedig otthon ülve szenved ... ) én is randizgattam másokkal de egyik sem fogott meg igazán ... Ő pedig egy-két randinál tovább sosem jutott egy lánnyal, egy idő után mindegyiket visszautasította. Ahogyan én is ... Mindig visszahúzott a szívem. :)
2010. jan. 22. 22:08
 12/20 A kérdező kommentje:
:) hát, most mindenesetre még éppen megőrülök, de Ő megéri, hogy várjak..csak nehéz:(
2010. jan. 22. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:

megint a hosszan író lány ... :)

22:07-essel egyébként egyet kell, hogy értsek sajnos. Hiába próbállak meg vígasztalni innen, az én helyzetemből ami tényleg úgy tűnik, hogy happy end lett, DE!

Ha visszatekintek arra az időre amikor még semmi komolyat nem szerettem volna a páromtól rettenetesen szégyellem magam mert nagyon sokat szenvedett miattam! Volt olyan időszak amikor 7-8 kilót is lefogyott annyira bele volt betegedve abba, hogy másokkal találkozgatok és nem lehetek az ő barátnője. (Ezeket mind csak nemrég tudtam meg.) És történhetett volna másképp is ... Alakulhatott volna úgy is, hogy egy szép napon besétálok hozzá és azt mondom neki, hogy minden kapcsolatot megakarok vele szakítani mert sajnos képtelen vagyok megszeretni tovább pedig már nem működik ez a titokban néha együtt vagyunk dolog... És lehet, hogy hála nekem egy elkeseredett ember lett volna belőle aki többé soha nem tudott volna megbízni egyetlen nőben sem, vagy egy kalap alá vette volna mindet és ugyanúgy bánt volna velük mint ahogyan én vele ... Nagyon sokaknál nagyon rosszul üt ki egy ilyen helyzet és valljuk be teljesen érthetően! Tehát ha csak a józan eszet vesszük alapul én is azt mondom, hogy ha képes vagy erőt venni magadon lépj tovább ... Én tudom mennyi szenvedéssel jár ez és ha még a végén az is kiderül, hogy meg sem érte ... Az meg pláne padlóra küldi az embert... Talán egy olyan embert kellene elhalmoznod a szereteteddel aki megérdemli! Hidd el, hogy ha még szereti a volt barátját az nem fog egyhamar elmúlni főleg ha még keresi is a srác! Engem nem keresett a szakítást követően a volt barátom és még ígyis sok időbe telt mire elfelejtettem! Hát ha még keresi is ... Az meg pláne nagyon elhúzódhat!

2010. jan. 22. 22:16
 14/20 A kérdező kommentje:
terrorizálja..ő fél tőle nagyon..szóval nekem azt mondta, hogy nem szereti
2010. jan. 22. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Értem. Így már egészen más. De valami oka csak volt, hogy össze volt zavarodva akkor amikor újra felkereste a volt barátja ... Ha tényleg nem szereti már ez nem kellene, hogy bezavarja. Vagy csupán csak a félelmei miatt volt ez?
2010. jan. 22. 22:23
 16/20 A kérdező kommentje:
szerintem igen..eléggé megviseli a tag
2010. jan. 22. 22:26
 17/20 anonim válasza:
Öregem, nehéz dolog előtt állsz. El kell érned, hogy a hölgy felnézzen rád. Határozottnak kell lenned, fel kell keltened az érdeklődését, és ne csak te "fuss utána". A nők szeretik a határozottságot, a kitartás is imponál nekik, de szerintem ez nem minden esetben fog célra vezetni. Hajrá, én szurkolok neked, de ne légy nyuszi, légy férfi! Sok sikert!
2010. jan. 22. 23:31
 18/20 anonim válasza:
szerintem picit ott szúrtad el h mikor rád írt nem kellett volna betámadnod egy "gyere át,találkozzunk"v szöveggel. Ezzel megijesztetted,hisz eddig is időt kért! Hát adj neki,ne mássz rá,érezze h vársz rá és számíthat rád,de ne viselkedj pici kutya módjára,mert akkor elveszti az érdeklődését. Hagyd h ő keressen többször és Te csak azért hívd h ne higgye azt h bunkó v és nem keresed,de csak néha a megfelelő pillanatban tedd. Ha nem tűnsz ennyire biztosnak és elérhetőnek gyorsabban fog dönteni,mert jobban vágyik majd rád. hát ennyit tudtam javasolni,nekem ez jött be...hajrá!
2010. jan. 23. 00:45
 19/20 anonim válasza:
ja és a volt barátját ,ha így terrorizálja a Te feladatod lenne eltüntetni ez egy nagy piros pont lenne a lány szemébe
2010. jan. 23. 00:47
 20/20 anonim válasza:

hát most hülyének fogsz nézni de van egy nagyon gyerekes taktika, ami nekem és másoknak is be szokott jönni, ha a csaj éppen azzal áll elő, hogy nem tudja mit akar, meg nem biztos magában. ez nem más:

NÉZZ ÁT RAJTA

vagyis pontosabban legyél vele semleges, és kezdj el erősen mindenkivel foglalkozni, kivéve vele. Beszélgetéskor mindenkivel és keresd azt a helyet ahol ő van és lássa rajtad hogy nagyon lesz..rod.

jah és lesz majd az a kérdés tőle előbb utóbb hogy miért csinálod és az a válasz ilyenkor hogy TE akartad

Nekem be szokott jönni, de kell hozzá kitartás, te tudod hogy megpróbálod vagy nem......

2010. jan. 23. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!