Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Beleszerettem. Fenemód.

Figyelt kérdés

Üdv! Ha esetleg tudtok, légy szíves segítsetek. Van egy lány, akivel már csaknem 4 hónapja ismerjük egymást. Nagyon összemelegedtünk, de amúgy szó szerint. mindennek kezdetén mondta, hogy nemrég jött ki nagyon rosszul egy igen hosszú kapcsolatból. igyekeztem nem sok lenni tehát, de megfelelő képen udvarolni, mozi, délutáni találkák tea mellett, meg ilyesmi. Naponta beszéltünk valami módon (msn, hívtam, sms, személyes találka). Tényleg tök jó volt minden. Utána el kellett utaznom pár napra, mikor visszatértem, nem akart találkozni velem. Vártam szilveszterig, akkor sem akart még egy percre sem, inkább a barátnőihez ment. Elmondtam neki, másnap, hogy ezt eléggé rosszul vettem. Ő erre azt írta, hogy nincsen kész kapcsolatra, mert a volt barátja zaklatja. Elhívott beszélgetni, hogy ne haragudjak rá meg tényleg nem akar elveszteni, mert fontos vagyok neki, és tetszem is neki, "sőt"; viszont nem akar bántani. Elmondtam én is az álláspontomat, hogy nekem nem tesz jót, ha csak barátnak kezelnek a minden után, ráadásul egyik napról a másikra, csak úgy. Nem akarta, hogy vége legyen. Majd történt pár dolog még aznap este. Azóta eltelt két hét, és ma megint előjött a dolog, szinte leharapta a fejem. Próbáltam vele megbeszélni, de igazándiból csak azt hajtogatta, hogy nem akar megbántani, hogy a volt barátja, meg hogy fél a kapcsolatoktól, de szeret velem lógni, meg jó velem minden, de a járás nem fekszik neki. és, hogy nem is zavarom, szeret velem beszélgetni. Bevallottam neki, hogy szerelmes lettem belé. Ekkor elcsendesedett, nem nagyon szólt hozzám, majd még mondtam neki néhány dolgot, és elköszöntem tőle. Mégis mit tegyek? Várjak rá? Hagyjam békén, majd keres ha akar? Vagy mit?! Légyszi mondjatok valamit. Rég nem érzetem ilyet lány iránt. Azt gondolom, mi több már hiszem is, hogy nem csak fellángolás ez bennem, hanem szerelem.

Köszönöm.

2010. jan. 20. 00:43
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Egyébként mélyen vallásos családból származik, és még a szülei sem láttak. Barátnőinek sem mutatott be. Néha úgy érzem, nem mer felvállalni. Nem vagyok nagyon bunkó(egészséges módon tahó max.), nem vagyok épp buta sem, akivel nem lehet beszélgetni, de még valami testhibám sincsen, ami szégyenére válhatna. Szóval ezt sem nagyon értem. Bár, nem tudom, hogy szokott-e rólam beszélni, és hogy kivel, nem faggatom erről, de szerintem az az ő magán ügye.
2010. jan. 20. 00:52
 2/20 anonim ***** válasza:
De jó annak a lánynak! Énbelém nem nagyon szeretnek mostanában.
2010. jan. 20. 01:15
 3/20 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudok mást mondani, kicsit még várj... de hanem, tovább kell lépni egész életedbe nem várhatsz rá, tudom nem könnyű, de nincs más amit tenni.
2010. jan. 20. 07:22
 4/20 anonim ***** válasza:
szerintem is várj... hátha ő keres! tudod hogy ha érzi majd a hiányod hátha észbe kap! sok erre az esély ha azt mondod hogy ő is szeret veled lenni és nem akar elvesziteni. "tünj" el pár napra vagy hétre! sok sikert! ;)
2010. jan. 20. 10:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igyekszem.
2010. jan. 20. 13:05
 6/20 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevése óta változtak a dolgok..jó gyorsan. Már másnap este rám írt, meg utána is. Nem beszéltünk a dologról, ma írtam neki, hogy holnap jöjjön át. Nem tudja. Most akkor mégis mi van???!!!
2010. jan. 22. 21:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Előre szólok, hogy hosszú lesz!

Nos hát én hasonló helyzetben voltam korábban ... Kiléptem egy kapcsolatból és még nagyon szerettem a srácot ... Akkoriban mellettem volt egy kedves barátom, mindenben támogatott ha kellett sírhattam a vállán, meghallgatott órákon át még akkor is ha ez nagyon fájt neki. (Merthát kiderült, hogy szerelmes belém.) Folyton együtt lógtunk és történtek is köztünk dolgok ... De én sosem voltam kész egy kapcsolatra vele mert teljesen más igényeim voltak a belsőt illetően ... Mondtam neki, hogy én most csak élni szeretnék, kalandozni de Ő ettől függetlenül benne voltak a dolgokban hiszen szeretett és remélte, hogy egyszer majd másként lesz és talán megszeretem. Aztán belekerültek más fiúk is a képbe és engem hajtott a vágy, hogy éljek. (Persze ezekkel a pasikkal nem történt semmi olyan ... Valamiért csak vele voltam képes úgymond "összemelegedni" mert volt köztünk egy fura kötelék ... éreztem, hogy Ő mennyire szeret engem, mennyire önzetlenül, képes volt akár még a volt barátommal is beszélni a javamra mert látta, hogy szenvedek ... ) Teltek a hónapok és Ő egyre elkeseredettebb volt ... Randiztam másokkal és Vele semmiféleképp nem akartam járni ... Ettől függetlenül a legtöbb időmet vele töltöttem ha tehettem éjjel-nappal vele voltam ... Aztán 1 év elteltével azt mondtam neki próbáljuk meg de valamiért nem éreztem jól magam a kapcsolatban és egy hónappal később kiszálltam belőle ... Hiba volt belekezdenem mert csak mégjobban összetörtem a szívét. Még akkor is ha nem ez volt a célom! Majd újabb hónapok teltek el és elutazott egy pár napra ... Nem tudtunk túl sokat beszélni, gépközelben egyáltalán nem volt, telefonon sem tudtam elérni mert elég sok programja volt és nem akartam folyton hivogatni. Csak 4 napra ment el és nekem mégis borzasztóan hiányzott. Akkor kezdett először megfogalmazódni bennem, hogy vele szeretnék lenni ... Amikor hazajött (tisztára mint a filmekben) azonnal felszálltam az első buszra és alig vártam, hogy lássam, amikor megláttuk egymást már szaladtunk egymás felé,magához ölelt az út közepén!! :DD és hihetetlen jó érzés volt. :) Akkor döntöttük el, hogy újra megpróbáljuk. Kzedetben elég furán indult ... nem éreztem semmi változást. Aztán elkezdtünk lefelé gurulni a lejtőn, kiborító volt a viselkedésem és eljutott arra a pontra, hogy teljesen kikészült és nem akart már velem lenni. Akkor először azt mondta, hogy neki most az jelenti a békességet ha nem vagyok vele ... Aznap este csak sírtam, megállás nélkül és akkor értettem meg igazán, hogy nekem mellette van a helyem és, hogy mennyire nagyon szeretem ... Hiába pedáloztam ... Nem akart kibékülni velem. Aztán végül ő is bevallotta, hogy egyik este sírva aludt el mert annyira hiányzom neki de erősnek kell lennie mert szentül hiszi, hogy szünetet kell tartunk és talán majd a javunkra válik ... Kb. 3 napig volt szünet köztünk. :) Azóta is együtt vagyunk, igyekszem változni érte mert tudom, hogy megéri! És nagyon szeretem. :) Sosem gondoltam volna, hogy ez valaha is eljön de így lett és biztosan van oka is ... Nagyon komoly terveink vannak és csak remélni merem, hogy minden álmunk valóra válik! :)

Ez az én történetem ... Kívánom Neked, hogy a Te is megkapd a jutalmad azért, hogy ennyire őszintén szereted ezt a lányt és talán Neked is megéri kitartanod de közel sem biztos! Én még ma is egy csodának vélem, hogy ennyi idő után fordult a kocka és beleszerettem a páromba de ez nagyon ritka eset! Lehet, hogy a Te jutalmad egy másik lány lesz aki ugyanilyen önzetlenül fog majd szeretni mint ahogyan most Te szereted ezt a lányt! Ez a jövő titka. :) Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra nyúlt ... Remélem azért segített valamennyit! :) Sok erőt és kitartást kívánok Neked amennyiben kitartassz emellett a lány mellett hidd el, hogy szükséged lesz rá! És tényleg kívánom, hogy happy end legyen a vége! :)

2010. jan. 22. 21:55
 8/20 anonim ***** válasza:
* benne volt a dolgokban. bocsi :$
2010. jan. 22. 21:56
 9/20 A kérdező kommentje:
köszi! hát, azért nálunk másabb a helyzet, nem igazán vagyok mostanában az életében..ez aggaszt. belebetegszem ebbe az érzésbe...
2010. jan. 22. 22:04
 10/20 anonim ***** válasza:
nekem kicsit kellemetlenebb történetem volt, ami ehhez hasonlított. ugyanis az illető szintén ezekkel a kifogásokkal akart kibújni a kapcsolat alól, majd végül belement, távkapcsolat, 200 km. nemis tartott sokáig a dolog, de utólag ki is derült, hogy nem csak az exével, de még jópár emberrel megcsalt, és ezek után játszotta az ártatlant, hogy ő az elején szólt. én pedig egyik haverjával jöttem össze utána, nem kimondott bosszúképp, egyszerűen megértettük egymást és így alakult, nem éreztem gátlást magamban, hogy ezek után tiszteletben tartsam ilyen téren. ezután persze részéről jött a puffogás, duzzogás, és érdekes mód a mai napig keres engem és elvárná h udvaroljak neki (lány létemre, hozzáteszem =)) szóval sajnos ilyen emberek is vannak, úgyhogy szerintem csak addig fuss amíg ésszerű.
2010. jan. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!