Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szerelmi banatban szenved? Hogy birjatok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 22:39
11/13 anonim válasza:
Üresnek érzem magam.Nem érdekel semmi.Nem dob fel semmi.Próbálom lefoglalni magam,de bármit csinálok nem tudom elnyomni magamban őt.
12/13 anonim válasza:
Nem érdekel semmi...néha nevetek, néha sírok, nem eszem van, hogy napokig, van, hogy iszok is, van, hogy barátnőkkel vagyok, aztán senkit nem akarok látni, néha megfordul a fejemben, hogy új pasi kellene, utána meg bele se tudok gondolni, hogy bárki más hozzámérjen, néha összejárunk ráadásul, ami még jobban gallyra tesz...hát ennyi. De kimászom belőle, tudom, csak kell még egy kis idő.
13/13 anonim válasza:
... azt hittem egyedül vagyok a fájdalmammal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!