Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebolondulok a szerelmi bánatban, sírok egyfolytába tudna segítene valaki?
-Szakított velem a barátnőm és én még halálosan szeretem és nem tudom kiverni a fejemből.
-2 Hónapot jártunk de ezalatt az idő alatt írtóra megkedveltem.
-Nem tudom túltenni magamat pedig 10 napja szétmentünk
Elmúlt 10 évben nem sírtam főleg nem lány miatt de ez teljesen tönkretesz ,úgy érzem leáll a szívem,szép számokat hallgatok és sírok :( Áhhhhh
Mindenkivel agresszívan viselkedek és nem látom értelmét,hogy igyak vagy berúgjak egy buliba mert akkor valakit nagyon összeverném vagy magamat veretném össze és nem ilyen típusú vagyok.
És a legrosszabb,hogy a lány moziba ment más fiúval meg ilyenek mikor velem még együtt volt és számomra ez nagyonnagyon nagy fájdalom :(((((
Ifjabb koromban utáltam esküvőkre járni, mert a nagymama korban lévő csoroszlyák állandóan odajöttek hozzám, beleböktek a bordáim közé és a fülembe vihogták:
"Te leszel a következő... he-he-he..."
De abbahagyták ezt a szarakodást, miután én is ugyanezt kezdtem csinálni velük a temetéseken.
Haver. Átérzem, amin átmész. Őszintén. Velem is megtörtént, én is sírtam... bizony. De nem hagyott nyugodni, hogy mi a brokker történt, úgyhogy kiderítettem az igazságot, és azóta röhögök az egészen... ha újra látnám a csajt, akiért anno sírtam, az arcába röhögnék, és behajítanám egy kocsi alá :D
Hallgasd meg ezt a számot. Jobb lesz, hidd el;)
szard le úgyi más keféli már és ás farka van a szájába és más élvez el benne... de majd mikor látod pár év mulva hogy egy kivénhedt szuka aki senkinek nem kell akkor rá jössz majd,hogy jó is,hogy így történt mert akkor már bottal sem piszkálnád meg...tapasztalatból beszélek...
és most így 29 vesen 16 éves csajom van aki miatt sírtam annak idején az 27 éves és egy pasinak sem kell már mert a csajok 25 fölött kivénhedt tehenek...fel a fejjel úgy gondolj a dolgokra,hogy még előtted van 50 punci amit meg kell kefélni...és az ötven többet ér mint egy..:)
Tudom de sajnos ez nem ilyen egyszerű :(
De életemben most voltam először igazán szerelmes,soha nem voltam még és ezt nem lehet csak úgy elfelejteni
Tökéletes test meg arc,legjobb humorérzék,cuki ruhák-ilyen nincs még egy,kerestem már 5 éve és nem találtam egyszerűen senkit őt leszámítva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!