Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebolondulok a szerelmi bánatban, sírok egyfolytába tudna segítene valaki?

Figyelt kérdés

-Szakított velem a barátnőm és én még halálosan szeretem és nem tudom kiverni a fejemből.

-2 Hónapot jártunk de ezalatt az idő alatt írtóra megkedveltem.

-Nem tudom túltenni magamat pedig 10 napja szétmentünk

Elmúlt 10 évben nem sírtam főleg nem lány miatt de ez teljesen tönkretesz ,úgy érzem leáll a szívem,szép számokat hallgatok és sírok :( Áhhhhh

Mindenkivel agresszívan viselkedek és nem látom értelmét,hogy igyak vagy berúgjak egy buliba mert akkor valakit nagyon összeverném vagy magamat veretném össze és nem ilyen típusú vagyok.

És a legrosszabb,hogy a lány moziba ment más fiúval meg ilyenek mikor velem még együtt volt és számomra ez nagyonnagyon nagy fájdalom :(((((

2012. jan. 7. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

te mennyi idős vagy? én is így éreztemmikor szétmentem a barátommal és ő is így velem

4 hónapig bírtuk egymás nélkül

de mi nem 2 hónapot votunk együtt elötte hanem 3 évet:/

szedd össze magad

2012. jan. 7. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Az előttem szólókkal ellentétben én nem kifigurázni vagy még jobban elkeseríteni szeretnélek.

Viszont az ilyesmire sajnos nincs konkrét megoldás vagy tuti recept, egyszerűen az időre kell bízni a dolgot és egyre könnyebb lesz, hidd el!

A nagy csalódáson mindenki átesik életében legalább egyszer, ezt sajnos nem lehet elkerülni :-(

30/N

2012. jan. 7. 18:54
 13/18 A kérdező kommentje:

:(( Hát én 21 vagyok :))

Szerintetek megéri megtartani mint barátot vagy akkor még nehezebb lesz túltennem magam rajta?

2012. jan. 7. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló vagyok. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a "legyünk barátok" megoldások sosem jönnek be. Miről tudnátok ezek után beszélni szerinted? Hogy neki milyen az új pasija? Biztos, hogy ezt akarod?

30/N

2012. jan. 7. 19:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Tudom de mint barát is nagyon közel állt a szívemhez és egyszerre elveszíteni egy szerelmet és egy nagyon jó barátot ?

Azzal nincs gond mert tudok vele beszélgetni mindenről csak az úgy nem hiszem,hogy működne,hogy én szerelmes vagyok belé és a fiúkról mesél :) Meg,hogy délután találkozik a barátjával,az úgy sz'r lenne és biztos,hogy el se tudnám felejteni egy jóideig tehát nem tudnám túltenni magamat és emiatt új barátnőt se tudnék szerezni.

2012. jan. 7. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Megint én...

Na látod, te magad válaszoltad meg a kérdésedet, semmiképpen sem jó ötlet barátként közelítened hozzá. Ráadásul saját tapasztalatból írom neked, hogy a volt párom, miután szakítottunk, nagyon a terhemre volt, mert már más életem volt mással.

Gondolj bele, ha a "barátja" maradsz, neki új párkapcsolata van, te pedig még mindig csak utána fogsz epekedni, csak magadból csinálsz majd bolondot és mindenki szánni fog érte.

Inkább lépj túl rajta és próbáld meg lefoglalni magad valami mással. Hidd el, pár hónap múlva már nevetni fogsz ezen az egészen. Az ember hirtelen nagyon elhagyja magát, de ha felállsz és tovább mész, rájössz, hogy nem csak ő van a világon!

2012. jan. 7. 19:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséged valahol igazad van,de ez a buta lány szakítás után 4 órán keresztül végig sírt az ölembe és én is sírtam pedig 10 éve tényleg nem sírtam.

Azért sírt mert nagyon félt,hogy mint barátot is elveszít és nagyon szeretjük egymást mindenhogy és nagyon egymáshoz nőttünk szóval mással még sosem volt így de vele egy hét haverság után olyan volt mintha 3 éve ismernénk egymást és ilyet még ő sem érzett más iránt de valóban nem éri meg várni és szenvedni mert ha találkozunk soha nem fogom elfelejteni és belefogok roppanni :(

2012. jan. 8. 01:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen korlátozottak a lehetőségeink. Ahogy 3 munkahelyünk, 10 hobbink, és 2000 barátunk sem lehet, mert behatárolt az időnk és az energiánk, úgy igaz az is, hogy amikor kikezdesz valakivel, akkor kidobod a kukába a barátságodat vele. Ami nem mindig hiba, hiszen nagyon tartalmas intim kapcsolatod lehet vele, ami többet ér, mint a barátság, de ha azt elrontod, oda az egész.

Én már dughattam volna meg olyan lányt, aki jóbarátom volt, de nem tettem, mert a személye, a barátsága akkora érték az én életemeben, hogy nem akartam megváltoztatni a kapcsolatunk jellegét azért, hogy kefélhessek, pedig szeretek szexelni.

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha vonzó vagy, csajozz, ha nem vagy vonzó, vegyél részt valamiben, ami leköt, és más emberekkel együtt csinálod.

2013. dec. 2. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!