Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy kapcsolatban soha nincs veszekedés? (mert, . Lenn tovább)
Figyelt kérdés
1,5éve vagyunk 1ütt a párommal én 19L vagyok, ő 24
még soha 1Xsem veszekedtünk egy kicsit sem, semmin
gondoltam arra,hogy lehet azért van, mert mind2en meditálunk és hát az levezeti afeszültséget és nem 1máson töltjük ki
de nem az van,hogy magunkba folytjuk a dolgokat, hanem tényleg nem történt soha oylan h megbántott vna vagy én őt
próbáljuk boldoggá tenni a másikat és ezt érezzük, jót szeretnénk a másiknak ezért nem ártunk ellene, így nincs soha vita
létezhet ilyen?ha igen, meddig?
2010. jan. 19. 23:09
11/11 anonim válasza:
Z nem kapcsolat ...itt már valami gond van/lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!