Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy kapcsolatban soha nincs veszekedés? (mert, . Lenn tovább)

Figyelt kérdés

1,5éve vagyunk 1ütt a párommal én 19L vagyok, ő 24

még soha 1Xsem veszekedtünk egy kicsit sem, semmin

gondoltam arra,hogy lehet azért van, mert mind2en meditálunk és hát az levezeti afeszültséget és nem 1máson töltjük ki

de nem az van,hogy magunkba folytjuk a dolgokat, hanem tényleg nem történt soha oylan h megbántott vna vagy én őt

próbáljuk boldoggá tenni a másikat és ezt érezzük, jót szeretnénk a másiknak ezért nem ártunk ellene, így nincs soha vita

létezhet ilyen?ha igen, meddig?

2010. jan. 19. 23:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és még így 1,5év után is oylan különleges a kapcsoaltunk, tényleg úgy érezzik h minek az ég is egymásénak termtett(pedig ő nem hisz ezekben a dolgokban)de kapcsolatunkat megelőzően is történtek furcsa dolgot, pl. ugyanaz álmodtak ugyanazon napon ilyesmik...
2010. jan. 19. 23:10
 2/11 A kérdező kommentje:
*ugyanazt álmodtuk
2010. jan. 19. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ti egymásnak vagytok teremtve:)
2010. jan. 19. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi sem veszekszünk sokat, sőt alig pár veszekedés (2-5) volt 2,5 év alatt..
2010. jan. 19. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Olyan kapcsolat nem létezik,ahol nincs veszekedés,viszont olyan van,ahol nagyon ritka.Ti szerencsések vagytok.Mi is csak azóta veszekedtünk sűrűbben,mióta közös házunk van,és sok a gond.
2010. jan. 19. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Az kizárt dolog mert nem tudom.
2010. jan. 19. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
mi sem a 3,5 év alatt...max családi ügyek miatt ami kihat ránk de "egymásmiatt" nem
2010. jan. 19. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi is nagyon ritkán veszekszünk. Szerintem ez nagyban függ ,nem csak a kapcoslat miylenségétől,hanem az emberek vérmérsékletétől is.Nálunk például a párom tudja,hogyha ideges vagyok akkor dúlok-fúlok 10 percig és békén kell hagyni,uána visszaáll a lelki béke.Ő meg mindig 90/60as vérnyomással vegetál,nemtudom hogy birja:-D A problémáinkat szerencsére megtudjuk beszélni veszekedés nélkül.Egy kezemen megtudom számolni hogyszor zörrentünk össze eddig.
2010. jan. 19. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Házasodjatok össze!!!

;)

Lássuk csak Te 19 éves vagy, gondolom még a szüleidnél laksz. Még jó, hogy nem veszekedtetek még...Lakva ismeritek meg egymást.

:DDD

Majd, ha együtt laktok felszínre kerülnek az eddig nem látott problémák, amik rendezése néha hangos szóváltással történik...De többet nem árulok el, mert nem akarom lelőni a poént, szeretném, ha Ti is megtapasztalnátok...

2010. jan. 20. 07:31
 10/11 A kérdező kommentje:
nem hát 1ütt lakunk június óta, csak nem kettesben , 4en élünk fiatalok
2010. jan. 20. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!