Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az első "szeretlek" későn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első "szeretlek" későn jön, attól még lehet jó egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Bocsi de nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést. Olyan esetek érdekelnének ahol egy kapcsolatban elég későn lett kimondva a "szeretlek" de ettől függetlenül mégis sokáig voltak együtt, netán most is együtt vannak a párok.
2010. jan. 19. 21:18
 1/8 anonim válasza:

Szerintem még lehet jó kapcsolat, az elején pedig elég ha kimutassuk a szerelmünket....

De van hogy néha nehéz őszintén kimondani ezt..... :)

2010. jan. 19. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Konkrét esetekre lennék kíváncsi hogy mennyi volt az az idő(ami már soknak mondható) mire kimondtátok.
2010. jan. 19. 21:34
 3/8 anonim válasza:
Az attól függ, de már egy két hónap után nyomasztó tud lenni ez az egész, de szerintem pont ilyenkor kelleni kimondani először, persze ha tényleg szereted.........
2010. jan. 19. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi egy hónapja és egy napja vagyunk együtt a barátommal,de megvárom míg ő mondja először h szeret,mert én nagyon belé vagyok esve,csak azt mondja az összes bnőm h várjam meg ameddig ő nem mondja először:)
2010. jan. 19. 21:43
 5/8 A kérdező kommentje:
És szted mikor fogja mondani? :)
2010. jan. 19. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi van ha ő is arra vár h te mondd? És vártok egymásra de nem lesz semmi? Volt már ilyen vkivel? (és később derült ki hogy csak a másikra várt, egyébként már rég mondta volna)
2010. jan. 19. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ezt a szeretlek dolgot, nem szeretem elkapkodni, csak akkor mondja ezt valaki, ha tényleg biztos benne, komolyan gondolja. A párommal körülbelül 4 hónap után mondtuk egymásnak először, és 2 éve vagyunk együtt.
2010. jan. 19. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

előző pasik 2 nap utén rögtön hudeszerettek,én meg max 2 honap után már hudenemszerettem őket...

mostani párommal volt 3-4 honap is mire ki lett mondva,azota is mondogatjuk,lassan 3 éve együtt...

2010. jan. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!