Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot visszakérni?
Figyelt kérdés
A volt barátommal egy éve szakítottunk. Tudom, hogy nem a legszebben, és hogy az én hibámból. Pár napja kaptam töle egy olyan üzenetet (vagyis nem épp töle, de ö üzente), hogy szeretné, ha az összes ékszert és plüssöt, amit 1,5 év alatt kaptam, visszaadnám, mert nem engem illet, és szeretné jobb célra felhasználni.
Jogos kérés?
2014. szept. 17. 21:41
11/16 A kérdező kommentje:
Nem dugtam félre.
Az én voltam a hibás alatt értendö, hogy én szakítottam
2014. szept. 17. 21:50
13/16 anonim válasza:
Hát én automatikusan vissza adtam a cuccokat, amiket kaptam tőle, még az 1 szál rózsát is amit első 1. randin kaptam tőle és kiszárítottam.. Sokkal rosszabbul esett neki, h az ajtajában meglátta egy reklámtáskában a dolgokat, mintha azt mondtam volna, h kidobtam a kukába... ;)
14/16 anonim válasza:
Miért 1 év után kéri vissza a dolgokat? Ezzel az a másik gond,hogy ő még mindig foglalkozik veled,nem vagy számára semleges. Én kidobtam az apróbb ajándékokat (pár hónappal a szakítás után,haragomban),az ékszereket elraktam,de fogalmam sincs mit csináljak vele,mert hordani nem fogom,eladni meg tróger dolog. Egyébként,ha meg van még én vissza adnám neki,de valahogy úgy köríteném a dolgot,hogy érezze,hogy mennyire gusztustalan. Legalább neked sem lesz lelkiismeret furdalásod,ha nagyot hibáztál. Emberileg ez részéről is egy óriási hiba.
15/16 anonim válasza:
Uramisten..Ha tőlem visszakérné..Volna mit pakolásznia..Van itt Maci,párna,hajvasaló,tükör,ékszerek(milliom)hajgumi csecsebecsék..ruhák,cipők..Jézusom..Tök hülye a pasid.Tőlem ha visszakérné(de tudom hogy nem tenné),visszaadnám és annyi..birná vasalgatni a haját meg horadni a cipőket amiket visszakért..:D
16/16 anonim válasza:
Ez egy idióta. Az otthagyott használt gumijait kár, hogy már nem tudod előásni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!