Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot visszakérni?
Figyelt kérdés
Szakítottunk egy pasival, ő pedig postán visszakérte azt az 5 db dvd-t, amit ajándékba adott nekem. Én a korábbi pasiknak magamtól visszaadtam az értékesebb dolgokat, pl nyakláncot (nem arany, nem ezüst, hanem pl bizsut is), de most nem gondoltam, hogy ez az 5 db dvd film kell neki pont, amit ajándékba kaptam tőle, ezért figyelmeztetett, hogy adjam fel x napon belül. Anyám szerint ez nagyon ciki, mert magamtól kellett volna visszaadnom, hiába mondtam, hogy ha érték lett volna, akkor már rég visszaadtam volna, de így nem értem azt, hogy milyen ajándék az, amit visszakérnek.
Úristen...Ha már egyszer neked adta akkor az már a tiéd nem? Minek kéne visszaadni? nem is értem h gondolta...
2010. máj. 15. 19:34
3/13 A kérdező kommentje:
Még aznap visszaküldtem neki, ahogy szólt, hogy adjam fel, másnap meg is kapta, arról meg küldött egy sms-t, hogy kapott értesítőt, hogy menjen a postára, reméli, hogy az én csomagom az... Az volt, úgyhogy megnyugodott, de szerintem én is, hogy megszabadultam egy ilyen kicsinyes pasitól, csak nem értem, hogy mire volt jó ez neki. Majd nézegesse a következő barátnőjével.
2010. máj. 15. 19:40
4/13 anonim válasza:
Hm, hát nem tudom... Én sose adtam még vissza ajándékot, nem is kérték, én se kértem vissza semmit. Ha valakivel valamikor együtt voltam, és szívből adtam neki valamit, akkor azt úgy is gondoltam. Nem hiszem, hogy az extől kapott tárgyakat vissza kellene adnom vagy elsúvasztanom valahová, mert azok a régi szép emlékeket idézik fel bennem, amikor még boldog voltam vele. Az más lenne, ha pl. autót kapnék ajándékba (bár ettől nem félek, hogy valaha is bekövetkezik), de ilyen, hogy dvd, ékszer, könyv (amit ajándékba kaptam, nem amit ottfelejtett nálam) nem az a kategória, amit vissza kellene adni. Különben is, mit kezd az ékszerrel? Odaadja majd egy másik csajnak? Az milyen gáz már...
2010. máj. 15. 19:40
5/13 anonim válasza:
szia, nem igazan ertelek. ajandekot nem kell visszaadni. vagy ha elköltözöl otthonrol, anyukad majd minden gyerekkori ajandekodat visszakeri? vagy ö is hoyan gondolkodik?
ha kölcsön kaptad volna öket-de nem erröl van szo- vissza kell adni, de függetlenül attol, hogy epp jartok vagy nem, nem illik sokaig tartogatni a kölcsönkapott dolgokat.
es a korabbi pasiaidnak minek kellenek a nyaklancaid? majd a következö baratnöiknek adjak, vagy mi? biztosan hozzajuk is majd a te stilusod stimmel. vagy bolhapiacon eladjak a bizsuekszereidet.
normalis embereknel nem szokas visszakeregetni az ajandekokat!
2010. máj. 15. 19:41
6/13 anonim válasza:
:O
ilyet konkrétan nem hallottam, csak azt hogy a jegygyűrűt illik visszacserélni!
2010. máj. 15. 19:42
7/13 anonim válasza:
add vissza neki,és tegyél mellé valami plusz dolgot emlékül,
nem az érték számít hanem a gesztusod,hogy lássa és vegye észre magát mekkora bunkó.(az erdőben lenne a helye a többi tuskóval....)
2010. máj. 15. 19:43
8/13 anonim válasza:
mi en büdös kocka exed van
2010. máj. 15. 19:44
9/13 anonim válasza:
Ajándékot nem illik visszakérni, legalábbis én így tudom. Nekem eszembe sem jutna visszaadni akármit is; ha egyszer nekem adták, az az enyém, nem? :) Én sem várom el senkitől, hogy visszaadja, amit neki ajándékoztam egyszer.
2010. máj. 15. 19:44
10/13 anonim válasza:
szia. én kaptam ruhákat, ékszert, órát, könyvet stb... soha semmit nem kért vissza egyetlen exbarátom sem. neked szánta, neked adta. a te ízlésed szerint. úgy gondolom, ez undorító és kicsinyes dolog. (ezeknek a dolgoknak a többségét a barátnőim elhordták, mert tetszett nekik, én meg nem akartam kidobni, mert értékesek és szépek.. csak fájt a látványuk.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!