Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ajándékot válasszam?
A barátomnak most lesz a szülinapja és kicsit bajban vagyok ezzel az ajándékválasztással.Szerintetek melyiket válasszam??Az egyik egy ketté tölt sziv aminek az egyik felébe az ö a másikba az én nevem graviroztatnám és az egyik fele nálam lenne a másik nála...Csak nem tudom h ezt nem e "túl nyálas"..mert ö nem az a tipus...a másik egy kinyitható kis kulcstartó amibe belülre lehet képet rakni kivülre meg gravirozni vmi..itt meg is nézhetitek öket. SOS!
köszönöm:)
Nekem mindkettő tetszik, de ha kicsit nyálasnak gondolod a szívecskéset, akkor legyen inkább a kinyithatós. Az pasisabb is.
21 L
Nem rossz....De lehet-e igazán örülni egy kulcstartónak?Én nem örülnék neki.Haszontalan, és ha nem az a "nyálas" fajta akkor nem is fogja naponta megnézni és elsírni magát.
Ne haragudj, nem akarlak megbántani de ennél vannak sokkal jobb ajándékötletek is.
Szia!
Kicsit csatlakoznek az elottem szolohoz..: )
En az expasimnak egy idejig pluss macikat vettem ajandakba es csak kb 2 evre ra merte le mondani, hogy nagyon nem a stilusa...es hogy mindig elajandekozta valami kisbabanak... : D : D
Szerintem sokkal jobban orulne, ha pl., a kedvenc parfumebol vennel, vagy valami olyan ruhadarabot ami jellemzo ra es hasonlo a mostaniakhoz!
Sok sikert!
Hát így már érthetőbb a kulcstartó választás a közös lakás a magyarázat :)
Az én párom pl. sokkal jobban örül egy romantikus meglepetés vacsorának mint egy kulcstartónak.Látom rajta.
De ha megengedheted magadnak akkor szerintem főzz valamit akár otthon vagy vidd el egy vendéglőbe és a végén add át neki a kulcstartót, amit nem ok nélkül adsz neki.Így a kellemes a hasznossal van összekötve, maradandó közös élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!