Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot visszakérni?
Figyelt kérdés
Szakítottunk egy pasival, ő pedig postán visszakérte azt az 5 db dvd-t, amit ajándékba adott nekem. Én a korábbi pasiknak magamtól visszaadtam az értékesebb dolgokat, pl nyakláncot (nem arany, nem ezüst, hanem pl bizsut is), de most nem gondoltam, hogy ez az 5 db dvd film kell neki pont, amit ajándékba kaptam tőle, ezért figyelmeztetett, hogy adjam fel x napon belül. Anyám szerint ez nagyon ciki, mert magamtól kellett volna visszaadnom, hiába mondtam, hogy ha érték lett volna, akkor már rég visszaadtam volna, de így nem értem azt, hogy milyen ajándék az, amit visszakérnek.2010. máj. 15. 19:31
11/13 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak nekem furcsa ez.
Én sem adtam vissza egy ajándékot se, de természetesen fordítva sem vártam el. Szerintem normális, ha az ember megtartja ezeket az apró emlékeket:) Nekem pl az is rosszul esett volna, ha az exem visszaadta volna az ajándékokat, amiket tőlem kapott. Olyan érzés lenne, mintha a kapcsolat nem jelentett volna neki semmit.
12/13 anonim válasza:
aztarohadt. ajándékot visszadni?! merthogy?! azt már egyszer neked adta. attól met szakítatok, már visszaviszel mindent? uramisten.-.- amúgy meg, ha mondjuk ő rendezte be a fél szobád, feladod a szekrényeket postán v mi a f*szom?-.-
13/13 anonim válasza:
Nem értem, miért kell cikizni az illetőt. Ha ő visszakérte, hát visszakérte. Biztos fontos volt neki. Hogy miért, ahhoz senkinek semmi köze. Még szerencse, hogy a lánynak megvoltak még ezek a lemezek. Felesleges bosszankodni más gondolatai miatt. Persze könnyű ezt mondani, én is sokat bosszankodtam már más hülyeségein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!