Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szakító ok a később? Vagy helyrejöhet még?
Az a helyzet, hogy ritkán találkozunk a barátommal, mert 1000km-re dolgozok innen. Amikor itthon van teljesen normálisan viselkedik, de amikor kintvan, nem lehet vele normálisan beszélni. Az első néhány nap még oké, de onnantól kezdve minden egyes szavamat támadásnak érzi, minden mondatomba beleköt, kritizál, provokál, vagy egész egyszerűen nem ír nekem semmit (face-n szoktunk legtöbbször beszélni). Amikor ezt szóvá tettem neki, gondolom mondanom sem kell, hogy botrányt csinált belőle, hogy magamban én sosem látom a hibát, csak benne.. Pedig amikor tudom, hogy bunkó lesz, akkor is igyekszem kedvesen beszélni vele.
Aztán kiderült, hogy a munkája miatt stresszes ennyire, csak mivel a főnökeivel nem bunkózhat, ezért inkább rajtam tölti ki a mérgét. Egyszerűen képtelen elvonatkoztatni. Már nagyon elegem van ebből, hogy rossz, hogy egyedül vagyok itthon, és hiányzik, de kedves szavak helyett, csak a bunkózást kapom...
Persze felajánlottam neki egy olyan lehetőséget is, hogy akkor inkább ameddig nem tud hazajönni, ne is beszéljünk egyáltalán, mert érdeklődni felőlem úgysem érdeklődik addig sem amíg kint van, idegesíteni meg nem kell egymást. De ezen is csak megsértődött...
Elvileg jövő nyáron költöznék ki én is hozzá, de ha így folytatja, nem tudom, hogy lesz e egyáltalán értelme..
Szerintetek változhat a hozzám állása, vagy már nem?
3 és fél éve vagyunk együtt, de csak 2 hónapja dolgozik az új munkahelyén.
én L19 ő F23
azalatt a 3 és fél év alatt milyen volt, amíg nem külföldön dolgozott?
szerintem is csak rajtad múlik, hogy mennyire tudod ezt tolerálni, de mondjuk én ezt nem sokáig tudnám, biztos, hogy választás elé állítanám. vagy moderálja magát és elkezd hozzád normálisan viszonyulni, vagy hagyjátok inkább egymást.
milyen gyakran jár haza? két hetente? mert az nem járja, hogy azalatt veszekszik veled meg sz*rba se vesz (ahogy írod, sose érdeklődik felőled), utána hazajön és elvárja, hogy úgy tegyél, mintha minden oké lenne.
23L
Néha voltak gondok az idő alatt is, amíg itthon volt, de többé-kevésbé mindig meg tudtuk beszélni a dolgokat. Ezért is vagyunk még együtt. Viszont most, hogy kiment, tényleg mindig miden miatt én vagyok a rossz...
Igen, kéthetente találkozunk néhány napra, de nehéz a két hetet így kibírni, utána meg 5 napig, mintha minden tökéletes lenne..
És igen, eddig sem nagyon érdeklődött egy rövid formai "mizu" kérdésen kívül... De ha magamtól le is írok neki dolgokat amik történtek, nem tűnik úgy, mint aki felfogta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!