Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha egy fiú az életemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha egy fiú az életemben, aki úgy szeret, ahogy vagyok és akinek én vagyok a tökéletes?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 19:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lesz:)

Ne aggódj mindenkinek van párja a világon:D

Amúgy hány éves vagy???

2010. jan. 19. 19:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal...
2010. jan. 19. 19:45
 3/18 anonim ***** válasza:
Bizony hogy lesz. Nekem már volt ilyen. Agyamra is ment az igyekezetével, és egy idő után bármit csináltam az is tökéletes volt. Egy férfi tartsa magát, ne legyen papucs.
2010. jan. 19. 19:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Mintha csak én kérdezném.., nagyon várom már mi lesz velem.., amúgy minden jót! 18/L
2010. jan. 19. 19:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Háááááááááát peeeeeerszeeeeeeee.
2010. jan. 19. 19:47
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondolat fogalmazódott meg. De biztosan találkozunk a "másik" felünkel. :)
2010. jan. 19. 19:48
 7/18 anonim ***** válasza:
De lesz,ha Te is ezt hiszed majd róla,hogy Ő is tökéletes és nem akarjátok legyőzni és megváltoztatni egymást.Hanem úgy elfogadni,ahogy van.
2010. jan. 19. 19:51
 8/18 anonim ***** válasza:
jó nektek akiknek van még valami reményük, kár, hogy nekem nincs másik felem, ha mégis akkor az a világ másik felén van, hogy még véletlen se lehessek boldog.
2010. jan. 19. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:

persze =)

csak ne akard görcsösen. mert úgy sose jön össze. =)

2010. jan. 19. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Tudod mi lesz, ha ilyen lesz? Te leszel a legnagyobb, legmocskosabb s*ggfej vele, az lesz!!
2010. jan. 19. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!