Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog lehetnék, de folyton csak rá gondolok?
Figyelt kérdés
7 éve a gimiben szerelmes voltam egy lány osztálytársam. Sose jöttünk össze mert neki gimiben két komoly kapcsolata is volt. Minden nap szenved miatta teljesen ki voltam, hogy nem szeret. Végzősként bevallottam az érzéseimet neki, de akkor finoman visszautasított, mert barátja volt. Mióta leérettségiztünk nem is láttam. 2 diplomat szereztem azóta, jó munkahelyem van, pár hónapja összejöttem egy szép, okos lánnyal. Tiszta happy end az életem. Mégsem vagyok boldog. Még mindog a gimis szerelmem jár az eszem. Azok után meg pláne, hogy most hallottam egy gimnaziumi osztálytársam, hogy nem rég jött haza a lány Angliából. Az angol pasijával szakított. Arra gondoltam fel kéne keresnem. 25f2014. szept. 16. 19:55
1/2 anonim válasza:
Ugyan minek?7 éve is visszautasított :( Barátilag írhatsz neki emailt v ilyesmi,de többnek nincs értelme....A barátnődnek meg adj időt,hátha jobban megkedveled.Bár én úgy gondolom/tapasztaltam eddig, hogy ha nincs meg a kapcs elején a szikra,akkor hagyni kell a p-ba.
2/2 anonim válasza:
Két diplomád van és nem tudsz ragozni??Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!