Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esélye a boldogságra egy olyan leszbikus lánynak, aki nőies és intelligens párt keres?
Az hogy valaki intelligens megintcsak szubjektív, mivel mindenki magából indul ki.
Kedves Kérdező! Te mit értesz intelligens alatt?
19/L
"Számomra az intelligens komoly gondolkodású, tájékozott a világban, nem érzéketlen, nem durva."
Ezeknek pont nem sok köze van az intelligenciához.
(Az intelligencia komplex képesség, ami a problémamegoldásra irányul. Ide tartozik például az összefüggések átlátása, az emlékezőképesség, a gondolkodás gyorsasága.)
Egyébként a legjobb társkeresési lehetőség talán a Pride.hu hirdetési rendszere volt, egészen az utóbbi időkig: a moderátorok elhagyták az oldalt, nem foglalkoznak vele, a feladott hirdetéseket sem hagyják jóvá, így azok nem tudnak megjelenni.
Ha gondolod, fejtsd ki, hogy számodra milyen pár lenne például eléggé nőies. Nekem például hosszú hajam van, gyakran sminkelem is magam, de gyakran járok összefogott, összecsatolt hajjal, inkább sportos ruházatban, és nem jellemző hogy szoknyát vagy tűsarkút hordanék, többek között azért, mert ellenérdekelt vagyok a férfiak célpontjává válásban.
Különben magas vagyok és vékony-sportos alkatú, valamint 30 fölötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!