Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány hogy találhat magának párt?
2.hozzászólónak:Annyira nem kicsi az esélye:A nők 90%-ában van leszbikus hajlam:)
A kérdésre válaszolva:konkrét helyet nem tudok,de a társkereső portálok zöme foglalkozik leszbikusokkal,és melegekkel...pl:love.hu:)
pl. www.love.hu
de bármelyik másik társkeresőn találhatsz.
Hirtelen annyi jut eszembe, hogy járj meleg szórakozóhelyekre. Az a legkönnyebb.
Vagy a neten vannak ilyen társkeresők, regisztrálsz már aznap kapsz 10 üzit. Vagy pl vannak ilyen jellegű sorozatoknak klubjai az interneten fórumok stb. Remélem érted, mire gondolok. Ezekhez főleg leszbi csajok írnak, merthogy a sorozat is kb. róluk szól. És ott lehet ismerkedni.
Egyébként nekem is komoly problémám ez, mert én biszex vagyok. És általában mindig hetero lányokat találok magamnak... és fogalmam sincs, hogy közeledjek hozzájuk, hogy ne legyen ciki.
www.angyalkak.hu
Leszbikus és biszeszuális női társkereső,és közöségi portál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!