Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őt szeretem, vagy csak egy fantáziaképet?
Van egy netes kapcsolatom. Nevezzük így. Több, mint barátság, de nem tudom, hogy pontosan hogy definiáljam. Ismerjük egymást személyesen is. Mivel ő nős és nekem férjem van, ezért megbeszéltük a neten, hogy a valóságban semmi nem lehet köztünk. Ha személyesen találkozunk (ha csak ketten összefutunk, akkor is) egyáltalán nem hozzuk szóba a netes dolgokat, mintha nem is lenne semmi.
De a neten szinte minden nap írunk egymásnak, olyan, mintha valami fantáziavilág lenne ez. Néha csak semleges apróságokat, máskor szexuális témák is szóba kerülnek, küldtünk már egymásnak fotókat, sőt, videót is, és leírtuk, mit csinálnánk a másikkal. Tudom, mi a véleményetek, de nem erre irányul most a kérdés!
Szerelmet soha nem vallottunk egymásnak a neten, de teljesen azt érzem, mintha szerelmes lennék. Élőben viszont más. Tudom, érzem, hogy van vonzalom, tudom, hogy nem közömbös ő sem és én sem, de nem tudom, mi ez az érzés. Ha személyesen találkozunk, akkor persze bennem van az izgatottság, de úgy olyan nagyon nem érzek késztetést arra, hogy hozzá érjek, megöleljem, megcsókoljam, bár szeretek a társaságában lenni. Van egy erős gát bennem, hisz egyikőnk sem független. Vajon csak emiatt?!
Viszont a neten iszonyúan tud hiányozni! Ha nem ír egy napig, olyan, mintha ezer éve nem írt volna. minden apró szómorzsának is örülök. Teljesen szerelmes libának érzem magam, ha a netes életünkről van szó! Vágyok rá, hogy itt legyen, hogy "velem" legyen, hogy akarjon engem, és nagyon hiányzik (most is), ha egy napig nem ír.
Őt szeretem, vagy csak egy fantáziaképet? Mi lesz a vége ennek?
Szerintem inkább fantáziaképet szerethetsz. Amit a valóságban nem tesztek meg, az nincs.
(Én egy sráccal webcamszexeltem sokszor. Előtte amúgy is volt valami. De aztán kiderült, hogy úgy néz rám kb, mint a legjobb haverjára. Szerettem, virtuálisan volt is köztünk valami, de valóságban nagyon nem.)
1-es, nem lesz valós szex, ha akartuk volna, rég összehozhattuk volna valahogy. A személyes ismeretségünk évek óta tart, a netes kapcsolatunk lassan egy éve. Ennyi idő alatt már találhattunk volna rá alkalmat.
Én azt érzem, csak a neten vagyok szerelmes belé. A valóságban pedig max. vonzódom hozzá, de talán ez is túlzás. Ez hülyeség?!
Először is, nagyon nem tisztességes dolog amit csinálsz. A férjed helyében... Nos, nem is akarok belegondolni.
A másik pedig hogy fantáziavilág a tiéd. Ha élőben nem érzel akkora késztetést hogy hozzáérj vagy hasonló, akkor a neten csak az ideálodat próbálod beleszövögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!