Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van barátnőm egyik nap elmentem bulizni vidékre... megcsaltam és akivel megcsaltam olyan erősen vonzódtam hozzá hogy úgyéreztem h szerelmes vagyok de nem hiszek az ilyen első "látás szerelem" dologban. Aztán neki lett más összevesztünk jobbnak láttam ha letörlöm ő is letörölt... eltelt pár hónap és most megint azt érzem amit akkor éreztem. Fogalmam sincs micsináljak. Most ha írok neki levelet hogy te fegyelj bocsi de hiányzol az milyen már... mit csináljak?
2010. jan. 19. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy kérdés merüljön fel benned: Megérné?

Gondolok itt arra, hogy ő vidéki, és meg tudnátok-e oldani a találkozást, nem csak azért vonzódsz hozzá, mert a kaland heve jó érzéssel töltött el, milyen a mostani párod...

2010. jan. 19. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval!:DDe az is jó kérdés hogy megérte megcsalni??Mert az bunkóság volt!!!
2010. jan. 24. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ennyi kijár szerintem.
2010. jan. 24. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
És igen megérte!
2010. jan. 24. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Írjál neki nyugodtan. Mit veszíthetsz vele?
2010. jan. 24. 18:09
 6/6 anonim válasza:
Verd ki a faszod :D hidd el segíteni fog:D
2010. jan. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!