Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja ki mit érez a barátnőm?
Nem tudom miért teszi, de már próbáltam vele beszélni erről. Volt egy idő amikor randikon csak én mondtam, hogy "szeretlek" , ő "én is", "én is szeretlek", én is nagyon nagyon válaszokkal élt, üzenetekben pedig mindig vagy én vagy ő írta nyár közepéig aztán felhagytam ezzel, és ő is. Mondtam neki, hogy próbálja jobban éreztetni, hogy szeret mert gyakran nem érzem. (2 hete randi végén, erre 5 perc után kaptam egy üzenetet, hogy remélem tudom, hogy nagyon szeret engem)
Suliban ha nem nézek rá szándékosan/láthatóan egyből látható rajta, hogy zavarja, és egyszer a héten kérdezte is, hogy van-e valami baj, a szemén és hangján úgy tűnt mintha elsírná magát mindjárt..
Ma is mondtam neki, de nem hallottam a választ, mert hangos helyen voltunk.(Mentségére szóljon, hogy 20 perc után, mondta, hogy sokáig szeretne még velem lenni) Utána olyat mondott, hogy xy jó parti lenne, ha lefogyna 15 kg-ot, mert annyit beszél, hogy elfelejteti , hogy néz ki. Erre csak bólogattam, aztán mondta, egy idő után azért idegesítő lenne, és nem jönne ő össze vele. (Egyébként ez a gyerek akkora barom, folyton jár a szája, súlyát nem kell említeni az nem is baj, de neveletlen..) Suliban gyakran beszél vele, nem tudom féltékennyé akar-e tenni, meg angol órán kérdezett valamit(évfolyamtársak vagyunk), hátrafordultam válaszoltam, meg a mellettem ülő is, erre neki mondta, hogy köszi és mosolygott. Utóbbi padtársammal volt, hogy a barátnőm mondott egy másiknak valamit, erre ő lefordította, hogy szolídan hülyének mondott minket, erre hátrafordult, és mosolyogva tolta oda : "Én ilyet nem mondtam" Rám se nézve..
7 hónapja vagyunk együtt, első kapcsolatunk, barátnői gyerekesek, talán ő is picit, petting volt, bár ő nem volt túl jó eddig benne, én mindent megteszek, hogy boldog legyen, jól érezze magát, és mindig új helyre próbálom vinni Budapesten randikra....
16 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!