Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Férfiak! Mit éreznétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Mit éreznétek, ha kiderülne a barátnőtökről, hogy luxusprosti volt? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Luxusprosti, kitartott, ribi, stb. Sok mindennek mondtak már, de a lényeg ugyanaz. Pénzt, drága ajándékokat, külföldi utakat kaptam tehetős férfiaktól.

Élveztem a dolgot, mert válogathattam közülük, csak olyannal voltam, akihez tényleg vonzódtam, az anyagi része már csak "ráadás" volt.

De ennek már vége és van egy barátom, akit nagyon szeretek, ez az első igazi párkapcsolatom. Igazából miatta változtam meg évekkel ezelőtt, ő miatta döntöttem el, hogy soha nem leszek szerelmes, elég nagyot csalódtam akkoriban... Viszont történt, ami történt, most együtt vagyunk, de ő nincs tisztában a korábbi életemmel.

Csak lehet, hogy most ez mind kiderül.

2014. szept. 12. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem számít mi volt, az a lényeg hogy boldogok legyetek, és ne verjétek át egymást. Ha nem érti meg, hogy éltél a lehetőséggel, akkor nem melléd illik.
2014. szept. 12. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Mit éreznék? Megdöbbennék azt hiszem. Ha ő mondaná el, talán túl tudnám tenni rajta magamat, ha nagyon szerelmes vagyok belé. Viszont, ha mástól tudnám meg, miközben ő eltitkolja, vagy hazudik, kiábrándulnék belőle. Nem bírom elviselni a hazúg embereket.
2014. szept. 12. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa, h mielőtt összejöttetek, nem beszélgettetek egymásról. Nem merült fel soha a kérdés, h ki mit csinált, merre járt ezelőtt? Ismerkedési fázisban azért előjönnek ilyenek.

Am nem értem, mi a baj. Csomóan szexelnek olyanokkal, akikbe nem szerelmesek. Ha ezért elítél a srác, jobb neked nélküle.

2014. szept. 12. 22:43
 14/19 TallandThin Boy ***** válasza:
Hát az biztos, hogy jobb, ha tőled tudja meg nem mástól. Ha elég nagy a veszélye, hogy mástól tudja meg, akkor mond el neki szerintem.
2014. szept. 12. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Van külömbség aközött, h vmit nem mondasz el, mert nem került terítékre a téma és aközött, h vmire konkrétan rákérdeznek és te letagadod, vagy hazudsz róla. Egyébként szerintem nincs miről beszélni, amint írtad "csak olyannal voltam, akihez tényleg vonzódtam, az anyagi része már csak "ráadás" volt." Az én szótáramban ez távol áll a prostituált fogalmától.
2014. szept. 12. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy nagyon jó barátnőm szintén luxusprostituált volt, de a legjobbak között, válogatott kezdettől fogva és 500-1000€ kért egy éjszakára. Így értelemszerűen nem volt sok partnere, azt hiszem úgy 15 férfi, sokak közül állandóak voltak. 15 férfi egy húszas évei elején járó nőnek szerintem nem sok. De róla senki nem tudta, hogy mit is csinál valójában, mert a pénze nagyrészét az egyetemre költötte, nem volt feltűnő. Ő senkinek sem mondta el. A barátnője viszont elmondta a pasinak, szakított az addigi életével, rendesen dolgozni kezdett, stb. A baj ott kezdődött, hogy kisvárosban laktak, az emberek beszólogattak nekik, szinte pokollá téve az életüket. Utána hoztak egy döntést. Ki költöztek először Amerikába, aztán pedig Kanadába. Azota 3 gyermekük van és boldogok, teljesen elzárkóztak az itteni emberektől.
2014. szept. 13. 10:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Arra azért kiváncsi lennék, hogy miként tudja ezt egy nő "elrendezni" magában. Hogyan lehet ezzel az életmóddal egyik napról a másikra szakítani.
2014. szept. 13. 17:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Én speciel örülnék is neki,mert

1.Tutira fullos nő,akiből sugárzik a nőiesség

2.Tudja mi kell a férfiaknak,tud szexelni,nem undorodik a spermától,igazi ,,k_rva az ágyban"

3.Céltudatos,elfogadja hogy éjjel nappal dolgozok

4.Nem fog elhízni mint sok mai csaj

5.Igényes

6.Beszél nyelveket,intelligens

7.Figyel a testére és külsejére

Én nagyon is örülnék egy luxusprosti barátnőnek,nem kell kajtatnom,hogy menjen már le edzeni és somlóit zabáljon.

De ez én vagyok,én büszke is lennék rá(lehet lepontozni MOST gyerünk :))) )

27Ffi

2014. szept. 15. 11:54
 19/19 anonim ***** válasza:
,,és ne somlóit zabáljon" akart lenni
2014. szept. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!