Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Mit éreznétek, ha kiderülne a barátnőtökről, hogy luxusprosti volt? Elmondjam neki?
Luxusprosti, kitartott, ribi, stb. Sok mindennek mondtak már, de a lényeg ugyanaz. Pénzt, drága ajándékokat, külföldi utakat kaptam tehetős férfiaktól.
Élveztem a dolgot, mert válogathattam közülük, csak olyannal voltam, akihez tényleg vonzódtam, az anyagi része már csak "ráadás" volt.
De ennek már vége és van egy barátom, akit nagyon szeretek, ez az első igazi párkapcsolatom. Igazából miatta változtam meg évekkel ezelőtt, ő miatta döntöttem el, hogy soha nem leszek szerelmes, elég nagyot csalódtam akkoriban... Viszont történt, ami történt, most együtt vagyunk, de ő nincs tisztában a korábbi életemmel.
Csak lehet, hogy most ez mind kiderül.
Kicsit furcsa, h mielőtt összejöttetek, nem beszélgettetek egymásról. Nem merült fel soha a kérdés, h ki mit csinált, merre járt ezelőtt? Ismerkedési fázisban azért előjönnek ilyenek.
Am nem értem, mi a baj. Csomóan szexelnek olyanokkal, akikbe nem szerelmesek. Ha ezért elítél a srác, jobb neked nélküle.
Én speciel örülnék is neki,mert
1.Tutira fullos nő,akiből sugárzik a nőiesség
2.Tudja mi kell a férfiaknak,tud szexelni,nem undorodik a spermától,igazi ,,k_rva az ágyban"
3.Céltudatos,elfogadja hogy éjjel nappal dolgozok
4.Nem fog elhízni mint sok mai csaj
5.Igényes
6.Beszél nyelveket,intelligens
7.Figyel a testére és külsejére
Én nagyon is örülnék egy luxusprosti barátnőnek,nem kell kajtatnom,hogy menjen már le edzeni és somlóit zabáljon.
De ez én vagyok,én büszke is lennék rá(lehet lepontozni MOST gyerünk :))) )
27Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!