Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ha EZ kiderülne a barátnőtökről?
Tegyük fel nem sok ideje együtt vagytok, régebben is nagyjából ismertétek egymást de most összejöttetek. Tudtátok ugyan ,hogy volt már pár barátja előtettetek DE...
Ha kiderülnének durvább dolgok ti mit tennétek?
Például ,hogy lánnyal is csinálta? Vagy ,hogy sok fiúval megkuratta már magát?
ha lánnyal csinálta, az nem probléma.
HA sok fiúval, az már probléma.
ha feketével is, vagy más nem fehér bőrűvel, akkor ahhoz a csajhoz piszkavassal sem nyúlnék hozzá az AIDS miatt.
Hát:D ki nem dobnám:D párszor megkúrnám, kiélném magam rajta, szerveznék hármast, aztán valami szép szöveggel elválnék, hogy ne legyem harag, és bármikod vevő legyen egy dugásra.:)
21F
Szerintem értelmes férfi nem csinál ebből problémát. Most komolyan, ha az emberről kiderül az ilyesmi, akkor hirtelen vörösre vált a bőre, szarvai nőnek és ő lesz maga az ördög? Nemár...
Nekem van egy előéletem, de például a párom még soha nem kérdezett rá. Pedig nyilván sejti. Azt mondta, nem érdekli. Én se kérdezem az ő előéletét, pedig nem egy-két nője volt előttem. De nem ez számít. Az ember számít, akit szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!