Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy már nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 00:33
2/6 anonim válasza:
Onnan, hogy egyáltalán ez a kérdés felmerül
3/6 anonim válasza:
szerintem is ezen gondolkodni az azt jelentheti h megingottak az érzelmeid.meg ha nem szívesen teszel meg dolgokat a párodnak az is egy jele annak h nem vagy szerelmes de kötödsz hozzá.Szerintem
4/6 anonim válasza:
Nem hiányzik amikor külön vagytok. Elvagy nélküle. Nem különösebben hat meg a jelenléte amikor újra találkoztok.
5/6 anonim válasza:
Ha hosszabb, huzamosabb idő után is úgy érzed, már nincs meg a köztetek lévő szikra.
Egy rossz nap vagy hét mindenkinél becsúszhat, amikor mogorva, amikor nem a legjobb oldala kerül elő. De ha hónapokon át tart ez, az már több egyszeri alkalomnál.
26/F
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak onnan lehet tudni, hogy már észreveszel más embert, és sokat gondolsz rá.
Amikor igazi szerelmes kapcsolatban voltam,eszembe sem jutott még csak utcán sem megnézni másokat!!!!Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!