Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elijesztettem, és sose fogunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elijesztettem, és sose fogunk így járni? Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
15/l vagyok, még sose jártam senkivel. Pedig sokan mondják hogy szép vagyok meg minden, de kicsit elutasító vagyok a pasikkal szemben :/ Meg valahogy senki se elég jó nekem :( Pedig szeretnék járni valakivel de mindenkibe ncsak a hibát látom. MOst pedig nagyon tetszik a bátyám egyik haverja, aki majdnem tökéletes (:D) és szerintem közeledett is felém, de ez akkor nem esett le, és totál elutasítottam, meg ha bejött a szobámba elküldtem hogy dolgom van. És magam sem tudom miért :( És mostanában meg nem is beszél már velem, amit meg is tudok érteni. Miért csinálom ezt? És miért nem jó nekem senki? Pedig én sem vagyok tökéletes természetesen?
2010. jan. 18. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Hülye vagy.

bocs:D

2010. jan. 18. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h miért :S de én is ilyen vok sajnos :S Csak játszadozom a pasikkal és eljátszom, h milyen visszautasító vok, még ha nagyon akarom is a srácot :S És ezzel elijesztem őket :S Nem tom én sem, h miért csinálom :( :S
2010. jan. 18. 21:49
 3/5 A kérdező kommentje:
tényleg hülye vagyok :( De most mit tudnék csinálni? Már szerintetek végleg lemondott rólam a srác és ő is hülyének tart?
2010. jan. 18. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha te magadtól nem kezdeményezel felé? Minden bizonnyal...:S
2010. jan. 18. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is kérjél tőle bocsánatot. Mondd meg, hogy magad sem tudtad, miért teszed.

Aztán majd elválik, mi lesz.

2010. jan. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!